4 rečiLet It Be
Ja mislio da je Beki zapravo Krajisnik i svira o nekada slavnoj Vojnoj Krajini, kad ono koktel stranih pesama jos samo fali mikstura goa-trance-rave-psychedelic i naravno TechnokratiaHaha Bitlsi, a ja odustao jer sam mislio da je nešto od Goci i Žare benda.
Provokatorsko pitanje da zaebava poštene forumaše.Ja mislio da je Beki zapravo Krajisnik i svira o nekada slavnoj Vojnoj Krajini, kad ono koktel stranih pesama jos samo fali mikstura goa-trance-rave-psychedelic i naravno Technokratia
Aaaa, one one one. IliNe. Nalazi se na albumu snimljenom posle albuma na kome se nalazi Yellow Submarine.
Četiri reči se nalaze u nazivu pesme, treća i četvrta reč su iste kao kod najpoznatije pesma benda U2 (najslušanije na Spotifaju i Dizeru).
Takođe, prva četiri slova prve reči su ista.
I druga reč je ista kao četvrta.
Ne znam kako drugačije da pomognem osim da ubodete naslov, pošto pesmu očigledno ne znate Dajte otprilike pa da idemo dalje.
Bravo. Kao deci, nemam vremena, moram da idem, pitaj daljePesma se zove “Within you without you”. E sad pogledajte kako nam je objasnio
Sk 2000To su autohtone sorte, a malvazija je istra. Institut u Sremskim Karlovcima je stvorio mnogo sorti koje uglavnom počinju sa SK pa neki broj , Panona itd.