Niko od vladara a nije da nisu mogli
Mrtva je trka izmedju Luke celovica i nikole spasica
Priznaje se odgovor @Dosljak
Radio sam nesto za BU i dobio knjigu o zaduzbinama ne videh nataliju tamoNajvredniju imovinu ostavila kraljica Natalija
Beograd - Univerzitet u Beogradu pre Drugog svetskog rata prihodovao je sredstva od oko 90 zadužbina i fondova, odnosno imovine koje su veliki dobrotvori ostavili svom narodu. U to vreme Beogradski univerzitet je bio je jedan od tri najbogatija u Evropi, a njegov kapital se procenjivao na više...www.danas.rs
Nisam guglao sad, nego to znam od pre jer smo to mi, koji smo završili državni fax Univerziteta u Beogradu - učili napamet, na prvoj godini..Nema guglanja
Vojlovica..Који је манастир најближи Теразијама?
Brt, cimam malo ovog Bekija, čisti zez.. 2 boda i ta priča..Mišljenja sam da je Došljak postavio zanimljivo pitanje, a Vox je mlađi ima vremena za njega da se dokaže i pokaže ☺
To šta ste vi učili na prvoj godini @Vox91 kao dva različita faksa da smo završili
Al to je sve do interesovanja, ja sam uvek imao taj 'internacionalni element' izražen i onda dok si ti čitao o Nataliji i Karađorđevićima ja sam čitao hamurabijev i gortinski zakonik, Sumer, Akad, Mesopotamija, položaj žene u starom Egiptu, sve do magna carta libertatum, habeas corpus act itd
Dakle dok si si ti stavljao akcenat na nacionalnu pravnu istoriju ja sam više čitao onu Siminu knjigu. Bila je prosto zanimljivija.