Šta je novo?

Forumski kviz

Знам да је тунел (дрекавца) у Вишеграду, али му не знам име.

Едит: претече ме кактус...
 
Игноришите претходну поруку имао сам збрљ у глави, пише лепо "Лепа села лепо горе" а ја читам "Хајде да се волимо". Ниђе везе. Можда ме ово ФАП са аватара @stex_pb заварало.
 
Hvala

Sa koje planine je fotografisano?
20220710_113541.jpg

20220710_113558.jpg
 
Или смо се едуковали или смо почели да постављамо лаганија питања, али да наставимо тренд питање-одмах_тачан_одговор:

Потпећка пећинна, са највећим отвором у Србији а и шире.
 
Nije baš toliko lako bilo pitanje. Koliko sam razumeo Paradokse ti si iz Užica?

Ja sam u tom kraju čuo samo za Stopića pećinu i to je sve.
 
Stopića je na Zlatiboru. Za Potpećku sam čuo još iz geografije za osnovnu školu, to sam odgovarao :) nažalost bio sam samo u Ledenoj pećini na Uvcu od svih :(
 
Nije baš toliko lako bilo pitanje. Koliko sam razumeo Paradokse ti si iz Užica?

Ja sam u tom kraju čuo samo za Stopića pećinu i to je sve.
Па рецимо да сам из Ужица, мада се нисам тамо родио, нити ми је порекло одатле, али пошто сам тамо завршио и основну и средњу школу кад ме неко пита одакле сам, кажем да сам "изужица".
А у БГ сам дошао на студије крајем 94. о од тада сам већински у главном граду. И пошто је на мене рад да поставим питање, а нисам превише инспирисан, вратићу се на прво сећање из БГ које ми је остало у меморији.

Питање гласи: Крајем те 94. године који је био бренд точеног пива и његова цена (мислим на криглу од пола литра) у пивници Касина на Теразијама?

Ето још једно лако питање.

едит: што се тиче Потпећке пећине и његовог великог отвора само да напоменем да се тај отвор делимично види и са пута, само треба обратити пажњу и знати где да гледаш када пролазиш поред Злакусе.
 
Нисам ни сумњао да ти знаш :), остаје још цена, тежи део питања.
 
Ух, нисам ни запазио питање цене, од усхићења! Интересантно је да сада ХБХ бренд точе у Пролом Бањи. Но, тада је ипак било спектакуларно искуство, јер су постојала само олд скул флаширана пива.

50 пара?
 
Vrh