Šta je novo?

Forumski kviz

Pavle Ivic? To deda od onog Jovana sto je skocio s prozora skoro? Sandin mali? Vidim kakav je to kruzok.

Mali je srbovao po Dalmaciji gde imaju kucu. Isao na filozofski zajedno s onim Rastkom Pocestom cuvenim antipatriotom. Ali djavo ga je uzeo pod svoje, nazalost. Oprostajnu objavu sam mu procitao bar 5 puta.
Sto se tice J.Raskovica o njemu imam samo reci hvale.
Sanda, nula bodova.

Растко је био антипатриота у препубертетском периоду, на нивоу ЛДП, после пубертета је као стасао у националисту а сада трипује неког чегеваристу.
За Сандиног несретног сина круже приче да је трпео велики притисак од неких СНС кабадахија.

Браво Панто, мада сам знао да ћеш знати, а потајно сам се надао да ће и неко други знати. Да ли си слушао Крчу и Кртицу? Ту мајстор Бора у неком тренутку каже симиновац - урнебес!

А текст, на нивоу шпиценжурналиста, како смо и навикли!

Пуцај.

Браво Панто, мада сам знао да ћеш знати, а потајно сам се надао да ће и неко други знати. Да ли си слушао Крчу и Кртицу? Ту мајстор Бора у неком тренутку каже симиновац - урнебес!

А текст, на нивоу шпиценжурналиста, како смо и навикли!

Пуцај.
Beše i neki Kosta.

За Сандиног несретног сина круже приче да је трпео велики притисак од неких СНС кабадахија.
Drogiranje je u pitanju izgleda, nije bas toliko doslo da je za sve kriva SNS. Izgleda da nisi citao objavu na fejsbuku.

Panto, cekamo sled.pitanje :)

Poslednja izmena:
Neuspela revolucija. Da je bilo njega i da je Vuk preuzeo palicu, mozda ne bi bilo ratova, i ne bismo izgubili 10 godina zivotarenja s Sps/Jul. Progutali bi go*vno kad Amerikanci kazu bez bahatog onog Slobinog "niko ne sme da Vas bije".

уф, то је један велики "what if?"

Dakle:

Patent jedne žene rođene 1914. omogućio je razvoj savremenih bežičnih tehnologija poput Bluetooth-a. O kome je reč?

Ne znam odgovor.. al siguran sam da je paradoksalno nešto nonšalantno i bezbrižno tipa - Just a perfect day...

goodbye horses I'm flying over you
Ако се неко не сећа он ту не носи перику, него скалп.
Ако је одговор тачан нека неко други постави питање јер нећу бити при рачунару неких 20 сати

Vrlo edukativno pitanje 😊 nadam se da će kafić u odgovoru po nečemu biti poznat i kultni. Te da ćemo u obrazloženju odgovora saznati više. 😋

Jel tzv "šminkerski" kafić?
Nikako.

Zapravo kafic-pab je bio radnim danima, a vikendom se spontano pretvarao u klub u kojem je po mojoj proceni bilo barem 100 ljudi plus 50 napolju.. Jedna od retkih svetlih tacaka Beograda druge polovine 90 tih. Rok klub bez obezbedjenja, ulaznica, pozivnica, propusnica, incidenata i slicno. A navracali su i poneki sminkeri, mada vise sminkreice :)

Jel izmedju Ruzveltove i Despota Stefana?

Vrh