Šta je novo?

Forumski kviz

Знам сигурно ко је позајмио паре, а пропалитети, беше пропали студент, пропали фудбалер и ваљда пропали бизнисмен?

Čovek je postao mim svojim odnosom prema kupcima, namerno mu pišu negativne recenzije da vide kako odgovara. Po pričama ljudi koji su sarađivali, takav je i uživo. Mutan

Kako misliš mutan, čovek je baš transparentan. Jedini preduzetnik U Srbiji koji je na sajtu napisao detaljno upustvo kako pričati telefonom i kako se ponašati kada se lično dođe na otpad.

Pre bih rekao čovek ispred svog vremena.

Poslednja izmena:
Od ljudi koji su kupovali sam čuo da cena na licu mesta nije ona koju si dogovorio telefonom. Da ne idem u off...

Kad smo kod automobila, šta znači oznaka TS na motorima Alfa Romea?

Tako je. Drug je imao 156-icu 1.8 TS, išla kao blesava, a vala se i lepo čula, sa fabričkim izduvom, ništa budženo. :)

Auto je onakav kakvim ga odrzavas. Ja sam imao srecu da sam sa pravim alfistom kupovao zeni auto, koji ga je isproveravao celog. Bolja je mnogo od raznih golfova 5.
Mogu se sloziti da ima mnogo alfi kojima je ubijena dusa, da nista nije ulagano a izvlaceno/mrcvareno mnogo... zbog niske cene.

Tako je. Drug je imao 156-icu 1.8 TS, išla kao blesava, a vala se i lepo čula, sa fabričkim izduvom, ništa budženo. :)
Imas i one s jacim JTS motorom :)

Hajmo sad sledece pitanje. Kako se zove poznata americka detektivska serija emitovana sedamdesetih/osamdesetih godina proslog veka, koja se zove po glavnom liku, a cije ime je vrlo slicno prezimenu nase Ane iz JaRkova? :)

JTS je još bolji, ali malo komplikovaniji za održavanje. A da nije Banaček serija? :)

Nije... inace lepo sto si se setio Sveca. Ali, Svetac nije uopste slicno prezimenu Ane iz Jarkova. Znamo da se ona preziva Brnabic, a serija se slicno zove. :)

• Sviđa mi se
Reagovanja: Mel
To je bio neprimećeni pokušaj humora :p

A i svetac je britanski :)

Evo da se nadovežem. Kako se zove britanska serija u kojoj se glavni detektiv preziva Barnabi?

Vrh