bwahahahahahaha.....e ulepšali ste mi dan i ovim poduhvatom, ali i člankom o priobalju.GOJE":2m0z6v4q je napisao(la):Sad sam gvirnuo u grupe korisnika foruma (mod, adm...), i poslednja je prosto fantastična, apsolutno zaslužuje posebnu pažnju!!! :o :lol: :lol: :lol:
a prevod:Ambiciozan plan po kom je obnovljeni Avalski toranj trebao da ponovo poželi dobrodošlicu svim posetiocima 29. aprila ove godine, na dan kada se navršava deset godina od njegovog rušenja tokom NATO bombardovanja, ipak neće biti ispunjen.
Mislim da ovako tendenciozan prevod treba da stoji u Kuriru, a ne u nekom ozbiljnom mediju kao sto je Beobuild. Stvarno sam se zacudio ovako necemu. Ma sta mi mislili o NATO bombardovanju (koje sigurno nije bilo "civilizovan" cin), ovako nesto jednostavno nije u redu. Ja da sam stranac, ne bih ovaj sajt vise ozbiljno shvatao zbog ovakvih reci.The ambitious plan to open reconstructed Avala tower on April 29th, the day when it was savagely destroyed during NATO air raids 10 years ago, won’t be realized.
nema šta hvala ćao, probaću da vidim u čemu je problem Jel ti je to zadnja verzija Internet Explorera (8.0) ili neki RC od raznih buildova windows 7ice?bgexplorer":2gqm571o je napisao(la):Probao isto je.Ni ja ga baš ne volim ali da bi pristupao banci on line i to moram da ga koristim.U svakom slučaju koristiću ga ovako nema veze.Hvala.