jovanovm
Advanced
¿Dónde está Nenad?
Jeste da si Goldstein, a ne Albahari, ali opet, ne moze se bez gramatike!
Jeste da si Goldstein, a ne Albahari, ali opet, ne moze se bez gramatike!
i uglavnom znaju rečenice poput Ay Yo soy siega ili Soledad, yo soy tu padre, pero tu madre se murio en una terrible accidentejovanovm":rp6j8pqb je napisao(la):Pa mnogo ljudi u Beogradu govori spanski, negde sam procitao da je u grupi 18-35 to drugi strani jezik posle engleskog.
Da, nažalost.jovanovm":3y7pl8s0 je napisao(la):Pa mnogo ljudi u Beogradu govori spanski, negde sam procitao da je u grupi 18-35 to drugi strani jezik posle engleskog.
Pa Vračar bi verovatno više voleo da je to portugež a ne španskijovanovm":143w2gzf je napisao(la):Zasto nazalost? Pa to je jedan od top 5 jezika po broju govornika na svetu!
Nista nezvanicno od pr dame ali imajuci u vidu druge izvore mesta za optimizam kada je MPC u pitanju imashmeksi":1gw3cbga je napisao(la):Stevo, jel' dala neke nezvanicne informacije dama iz MPC-a, a kojih nema u intervjuu???
Pa baš zato je milozvučniji, španski zvuči previše obično, jednostavno. A to đđđććććđđđđđ ćeš čuti u Brazilu, u Portugalu je više žšžšžšžšžšššš!zhaba":ptn2c8ii je napisao(la):Ay ay ay necemo sad da se vredjamo. Portugalski milozvucniji sa toliko shshssh djdjddj neeeeeeeeeee.
I nije Hispanofobija u BGu vec Hispanomanija!
Hehehe, moj čovek! :kk:Vračar":8gko9rsv je napisao(la):^^
Eto kako je Goldstein pronicljiv. :kk: Mada se i portugejž dobro drži na top listi (200 miliona ljudi ga govori u svetu).
Malo me nervira ta hispanofolija u Srbiji koju smatram velikim krivcem što je portugalski tako malo zastupljen ovde. A toliko je lepši, milozvučniji i bogatiji jezik od španskog.
:kk: O espanhol é tão feio! Saudações amigo Kim (& Need4Weed )!KimIlSin":20aab5um je napisao(la):Hehehe, moj čovek! :kk:
O espanhol para mim soa horrível, se um dia eu chegar a ouvir uma música cantada em espanhol eu vomito... :laugh:
Galiza é Portugal !!!jovanovm":2frta85m je napisao(la):Quizas el gallego