Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

¿Dónde está Nenad? ;)

Jeste da si Goldstein, a ne Albahari, ali opet, ne moze se bez gramatike! :)

Ma naravno da zezam... Ustvari nemam pojma, ja po prirodi stvari govorim jidiš :lol:

¿Qué pasa chavales?
otkud sad svi odjednom govore spanski??
PS nasao sam jedan spanski clanak (u PDFu) o Beogradskom lakom metrou
vidim da mogu da ga okacim, jer ce masa ljudi razumeti!

Pa mnogo ljudi u Beogradu govori spanski, negde sam procitao da je u grupi 18-35 to drugi strani jezik posle engleskog.

Stavi clanak slobodno, ako bude interesantno, prevescemo... ;)

Stevo, jel' dala neke nezvanicne informacije dama iz MPC-a, a kojih nema u intervjuu???

jovanovm":rp6j8pqb je napisao(la):
Pa mnogo ljudi u Beogradu govori spanski, negde sam procitao da je u grupi 18-35 to drugi strani jezik posle engleskog.
i uglavnom znaju rečenice poput Ay Yo soy siega ili Soledad, yo soy tu padre, pero tu madre se murio en una terrible accidente :p

jovanovm":143w2gzf je napisao(la):
Zasto nazalost? Pa to je jedan od top 5 jezika po broju govornika na svetu! :)
Pa Vračar bi verovatno više voleo da je to portugež a ne španski :D

^^
Eto kako je Goldstein pronicljiv. :kk: Mada se i portugejž dobro drži na top listi (200 miliona ljudi ga govori u svetu).

Malo me nervira ta hispanofolija u Srbiji koju smatram velikim krivcem što je portugalski tako malo zastupljen ovde. A toliko je lepši, milozvučniji i bogatiji jezik od španskog.

Ay ay ay necemo sad da se vredjamo. Portugalski milozvucniji sa toliko shshssh djdjddj neeeeeeeeeee.
I nije Hispanofobija u BGu vec Hispanomanija!
I praguc vidim da se gledaju telenovele sve u 16! Ako se usput uci i jezik onda OK. (hehehe)
Anyway okacio sam clanak o lakom metrou na deonici: Teski metro (kakva ironija) pa da vidimo ko koliko razume!

shmeksi":1gw3cbga je napisao(la):
Stevo, jel' dala neke nezvanicne informacije dama iz MPC-a, a kojih nema u intervjuu???
Nista nezvanicno od pr dame ali imajuci u vidu druge izvore mesta za optimizam kada je MPC u pitanju ima ;)

zhaba":ptn2c8ii je napisao(la):
Ay ay ay necemo sad da se vredjamo. Portugalski milozvucniji sa toliko shshssh djdjddj neeeeeeeeeee.
I nije Hispanofobija u BGu vec Hispanomanija!
Pa baš zato je milozvučniji, španski zvuči previše obično, jednostavno. ;) A to đđđććććđđđđđ ćeš čuti u Brazilu, u Portugalu je više žšžšžšžšžšššš! ;)

Dragi forumasi zelim da vas obavestim da je od danas uvedena opcija "Share" koja se nalazi u zaglavlju svih vesti i projekata. Od sada imate mogucnost da nase vesti podelite i sa svojim prijateljima u okviru drugih online zajednica Facebook, Myspace i sl.

Iz licnog iskustva znam koliko je ljudima ponekad tesko objasniti gde mi provodimo toliko vreme na internetu i gde se dobrilm delom informisemo tako da je ovo jedan od nacina da se na najbezbolniji nacin novi korisnici upoznaju sa nasim dragim mestom :gobb:

Opcija Share je aktivna za sve dosadasnje vesti i projekte tako da je vec mozete isprobati

Pozdrav svima :kk:

Vračar":8gko9rsv je napisao(la):
^^
Eto kako je Goldstein pronicljiv. :kk: Mada se i portugejž dobro drži na top listi (200 miliona ljudi ga govori u svetu).

Malo me nervira ta hispanofolija u Srbiji koju smatram velikim krivcem što je portugalski tako malo zastupljen ovde. A toliko je lepši, milozvučniji i bogatiji jezik od španskog.
Hehehe, moj čovek! :kk:
O espanhol para mim soa horrível, se um dia eu chegar a ouvir uma música cantada em espanhol eu vomito... :laugh::p

^^
Što, nisi valjda i ti obolela od hispanomanije u Srbiji? :rolleyes:

KimIlSin":20aab5um je napisao(la):
Hehehe, moj čovek! :kk:
O espanhol para mim soa horrível, se um dia eu chegar a ouvir uma música cantada em espanhol eu vomito... :laugh::p
:kk: O espanhol é tão feio! Saudações amigo Kim (& Need4Weed ;) )!

Ma nisam, ali kad bih morala da biram...uzimam SPANSKI onda! Stvarno me taj portugalski kad ga cujem, ubija..Nije nekako zvucan jezik...ne zna se sta je..spanski ruski..srpski..tako neka cudna mesavina. Sorry, ne zvuci mi lepo da ga slusam. Osim kad Mariza peva fado :)

^^
Da ga slušaš svaki dan sa svih mogućih kanala kao španski, bio bi ti svaki jezik lep.
Samo treba pobediti predrasudu i eto lepote. Mariza je već napravila prvi korak kod tebe, vidim. ;)

P.S.
Pozdravi Borita!

Vrh