Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Može da se uvede i nagrada za najbahatiju megalomaniju koja se popišava na svoju okolinu. Tu bi tvoj Kušner i njegove kulčine sigurno odneli pehar.

Da li sam ja lud ili se u poslednje vreme sve više nekih stranačkih botova pojavljuje u diskusijama na forumu?

Da li postoje neke sankcije kad neko botuje do sukoba sa zdravim razumom?

Изгледа да не би било лоше увести правило да се после одређеног стажа на темама везаним за грађевину и то после одређеног броја постова везаних за грађевинарство, архитектуру, ентеријер итд. може писати на форуму, јер се претвара у политички форум.

Da li sam ja lud ili se u poslednje vreme sve više nekih stranačkih botova pojavljuje u diskusijama na forumu?

Da li postoje neke sankcije kad neko botuje do sukoba sa zdravim razumom?
Mozes li poslati link da vidim koja je tema a da nije Cene Nekretnina? Na toj temi ima svega..

Ima ih u sekciji Javni gradski prevoz, prvenstveno na temama Autobusi i Privatni prevoznici.

Poslednja izmena:
Možda bi bilo pametno razdvojiti izvesne teme, u ovom trenutku aludiram na:
  • Srbija-crna strana medalje: sadašnjost/aktuelni događaji od događaja iz (pret)prošlih vekova (ovako čovek kad čita kao da je upao u neki psihodelični šok malo novembar 2024, malo 1815.),
  • Dnevnu politiku od uopštene politike na temi Izbori 2024.(zapravo za ovo nisam ni sigurna kako bi se raščlanilo opšte),
  • Blokovski deo od Bežanije (mislim na neblokovski deo) u temi: Razvoj novobeogradskih blokova)-verujem da bi bilo preglednije.

Crna strana medalje je crna strana medalje sadasnjosti i ne treba je dirati

Istoriju mozemo gledati i crno i belo, tako da je najpametnije otvoriti temu "Istorija Srbije(i/ili ostalih)" i tu razglabati da li je Knez Pavle dobro organizovao podelu sudskih nadleznosti pri istocnohercegovackom okrugu i zasto je doslo do egzodusa stanovnistva iz pitomog kraja kakav je Drvar oduvek i bio...

Vrh