Probaću da poradim na tome. Problem je što ja nisam neki ljubitel fotografije, nemam ni 20 fotki u telefonu, a s'obzirom da sam inženjer kreativnost za te neke umetničke stvari poput fotografije mi je isključena. Nemam niti naviku da fotkam ni da se fotkam.@dejanbg88
moj predlog je da ubacujes i neke fotografije, posto samo tekst ubacujes. Tako se podize poverenje medju forumskim pucanstvom.
Doniraj neka sredstva sredi neki zapusten ćošak u bg pun ih je grad eto i onda okaci fotkeProbaću da poradim na tome. Problem je što ja nisam neki ljubitel fotografije, nemam ni 20 fotki u telefonu, a s'obzirom da sam inženjer kreativnost za te neke umetničke stvari poput fotografije mi je isključena. Nemam niti naviku da fotkam ni da se fotkam.
A što se tiče mog specifičnog načina obraćanja (direktno, u glavu, bez uvijanja) mislim da za ovih 1300 poruka na forumu nikog nisam uvredio, i nikad nisam pisao poruke tako da se neko oseti mizerno. Makar se nadam da je tako. A s' druge strane nadam se da sam bar nekog nasmejao i ulepšao dan ako ništa drugo zbog mog pristupa životu...
Svestan sam i da su me neki članovi i admin uzeli na zub i zbog mojih političkih stavova, i verujem da je to takođe jedan od razloga zašto me neki šikaniraju i zašto prema meni važe drugačija pravila.
Ali gledam na kraju da se ipak koliko toliko suzdržim od osetljivih tema, imajući u vidu da je na forumu dominantna jedna struja, dok je svega nekoliko članova otvoreno blisko razmišljanju koje ja zastupam, ali da to nikad neće poststi dominantan stav na forumu.
Nemoj ni ti da doprinosiš sa ovakvim rečenicama.Ispunjava ga da nas zeza iz nekog razloga, a ti mu samo doprinosiš... da imaš stav kao ja, dosadilo bi mu za par meseci i prestao bi
То објашњава његову успореност. Не штуца само овај форум, већ и све веб странице које посећујем, а највише YouTube. Вероватно је нешто MTS радио синоћ на мрежи.Da i meni je izbacio u jednom trenutku grešku 502 ali mislim da je to do povećane aktivnosti na forumu i da nema veze sa subverzivnim aktivnostima.
I crnu stranu medalje i bezbednost u gradu i kriminal... i ignore lista i pokopaj se tri metra pod zemlju i stavi foliju oko glave i preseli se na Severni pol...
Ajde bre sjasi vise.I crnu stranu medalje i bezbednost u gradu i kriminal... i ignore lista i pokopaj se tri metra pod zemlju i stavi foliju oko glave i preseli se na Severni pol...
Mislio sam da je problem resen.
Nek je i odredjena osoba sve u pravu ( ne znam sta pise) vidim samo cetiri posta zaredom koju nju citiraju.
Vidim u trenucima nacionalne tragedije citavu, ali citavu stranicu koja se vrti oko jedne osobe. Opet je docekao trenutak nesrece da bude u centru paznje.
Srbija - crna strana medalje
Kakve veze ima ko je radio. Ako je projekat dobar, a nadzor jak i odgovoran onda sa izvodjenjem nema greske. Postoji jedna poslovica, narocito se koristi u gradjevini, “vezi konja gde ti gazda kaze, pa makar crko i gazda i konj”.forum.beobuild.rs
On ocigledno nesto pise na sta ljudi skacu i cela stranica se vrti oko jednog coveka.
Od posta #10,354 sve se vrti oko jednog forumasa kao i svaki put kad je neka ogromna tragedija u pitanju ili ogromna tragedija u nastajanju.
A mnogo sam iznenadjen situacijom, nisam uopste mogao da je predvidim.
No, dobro, moja greska sto promenih odluku i ne ispadoh karakter.