Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
A misliš na FAVICON. Meni i dalje prikazuje taj nebitan , na Mozilli. Čim si rekao o čemu se radi , probao sam sa refresh (ctrl+F5) , ali mi ne reaguje , te sam onda proverio na drugim browserima i tamo vidi novi FAVICON.
Hm nisam bas primetio ne znam kakva su jos iskustva korisnika po pitanju brzine. Meni brze radi pre promene servera i nadogradnje foruma. Ako postoji problem gledacemo da se resi svakako
Inace Faviconu na mozili treba neko vreme da se osvezi
Nedelju dana? Au , to baš mnogo. Inače , nije pomoglo ni brisanje cookies za beobuild. U svakom slučaju , hvala na informaciji , tako da sad ne moram da se brinem da nešto nije u redu sa Mozillom.
Meni je Mozilla držala stari favicon B92 (iako je prošlo bar godinu dana od prelaska sa crvenog na ljubičasti.
Što se tiče onog mog predloga da vidi ko je lajkovao nečiji post. U TT se vidi ko je lajkovao, ali mislim da se lajkovi u browser-u razlikuju od lajkova u TT, pa bi to moglo da se nekako sinhronizuje ako postoji opcija u adminu.
ГСП форум је јуче надограђен и измењем, до душе мање од беобилда, али се појавио проблем као и код беобилда. И код њих се отвара последњи прочитани пост, а не први нови. Дакле није ни до беобилда већ до тапатока.
Ја немам тапакок па ми исто отвара као теби. На неким темама ми уопште не отвара последњи прочитани него још даље, без правила, брља. И спорије учитава странице, и теме. Индекс и Боже помози, мало брже.
Videcemo da se i to resi i mene iritira ali se trenutno prioritetno radi na prvoj strani sajta da se sve utegne i dotera. Inace izasao je update foruma pa cemo videti i sa njime mozda da li ce se taj bag ispraviti. Inace koga ne mrzi neka samo dodatno postavi kursor i klikne u polje adrese tj linka gore u pretrazivacu i pritisne neter da potvrdi poslednji post ako bas nece da radi. Za tu svrhu smo po instalaciji novog foruma dodali dodatan enter posle 2 sekunde ali ocigledno i dalje pravi problem.
Kao sto mozete videti na linku gasi se sajt za kacenje fotografija koji smo uglavnom najvise koristili. Ukoliko neko od clanova foruma ima svoj nalog otvoren na sajtu i ima bitne fotografije koje ne zeli da budu izgubljene neka postupi po uputstvu sa sajta. Nazalost ostale fotografije koje smo kacili na forumu ce biti izgubljene. Valjalo bi naci neki pouzdaniji sajt za kacenje fotografija a razmotricemo i opciju da se direktno na forum kace fotografije ali to je kao neka druga opcija.
AKo neko zna neka predlozi neki pouzdani sajt jednostavan za upotrebu kao sto je dodaj.rs bio.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.