Делија,
Неукусно је то што си себи придао превише значаја. Овај форум има више од једног параполицајца који се тако понашају много дуже и много чешће него ти. Ако сам написао у множини, у множини сам и мислио. Ти ниси толико битан колико мислиш да јеси. Чуј ти њега, "Игору си дао још једну шансу" ... ма ко си бре ти? Ко је ико од нас овде? И ти и ја смо само чланови заједнице од неколико стотина људи.
Само да те подсетим да се понашаш идентично у последње време као онај трол 2012 пре него што је "демонстративно" напустио форум. Параноја, оптужбе, условљавања, етикетирања и на крају - напустићеш форум, јер модератори нису испунили твоје услове ????!!!! Еееееј рођаче !!! :lol:
Да, показао сам ти две конкретне поруке и? Да ли сам након те поруке дошао на Беобилд и агитовао против Шешеља? (о њему је била порука) Па нисам, што моје писање НЕ ЧИНИ неукусним. Просто и једноставно. Битна су дела а не шта смо добили у сандучету.
Такође, треба да имате сви ви у виду да Беобилд НИЈЕ јавно мњење и има бедан утицај (тј. нема га) на гласачко тело те ботови немају никакав задатак да буду на њему активни, нити се ботовски активизам на беобилду бодује. Они који су на форуму активни или га прате, у великој већини су политички апстиненти или пак бели гласачки листићи те су за било коју странку - тотално небитни.
Када говоримо о РиоБЛ, он је пре трол него бот. Треба да буде од стране модератора упозорен на правила форума (силовање теме, постови за постовима, цитирање поста изнад, недостатак едитовања итд, итд ... ) и ако се не среди, онда га бановати.
Када говоримо о политици, правила форума јасно кажу да је забрањено политичко агитовање. Чак ни РиоБЛ као најприближнија дефиниција бота то ниједном није урадио.