tragac
Expert
Banovanje botova je beskorisno. 99% računara u Srbiji je na dinamičkim IP adresama a registracija novog naloga traje 2 minuta. Kada jednom navale pravi botovi - resistance is futile.
Наравно за исказано мишљење, укњижен плусићћћ.sizif":3s0nmqr5 je napisao(la):Иначе, мом опортуном духу сасвим одговара начин на који Игор води форум, али си слажем да би му помоћ људи попут Хомера била драгоцена.
Igor":31kl4wce je napisao(la):.... zato sto ce biti upucenija o bnv sa foruma, nece zato sto joj to nije zadatak i ne sme da postavi....
NAleksandar":2log3r3w je napisao(la):Moram da vas pohvalim. Novi sam clan ali vec dugo vremena koristim ovaj sajt da vidim sta se gradi u Beogradu. Svaka cast i hvala svim ljudima koji su ovo omogucili.
Kao i svi, i ja imam neka pitanja i predloge u vezi sa sajtom.
Molim vas da ovo ne shvatite kao "evo jos jednog koji popuje", nego kao konstruktivne predloge.
Prvo je ono sto upada u oci a to je zbog cega su Engleski i Srpski jezik mesani na prvoj strani? Tipican primer je "Older News" i onda ispod " Uredjenje Enterijera Prokopa ....". Mislim da je bitno da se jezici podele i da predlozim da se uvede google analytics kako bi se videlo tacno ko, odakle i kako gleda ovaj sajt. Ovo dalje moze da se iskorisiti za njegovo unapredjenje.
Drugo je pitanje u vezi sa projektima. Vec odredjeno vreme stoje projekti poput "Radnicke petlje" u delu Belgrade eye i nije azuriran od 2013 godine. Znam da se jako mnogo promenilo okruzenje od tada. Nisam siguran da li je sve napravljeno do kraja pa sledi pitanje da li mozete da azurirate ovaj projekat ili da ga oznacite gotovim ukoliko je on to stvarno.
Sta imas kao ideju posto je moguce postaviti globalne teme koje su vidljive i na drugim podforumima i sl.solecar":3g8qx28v je napisao(la):Da li postoji mogućnost da se postavi da se neka tema vidi na dva mesta?
Igor":2q65hcya je napisao(la):NAleksandar":2q65hcya je napisao(la):Kada je u pitanju petlja Radnicka