Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Zasto nije prilagodjeno vreme nedavnom pomeranju sata? Od tog dana mi pokazuje netacno vreme poslednje poruke to jest jedan sat kasnije? Ili ja nisam uradio nesto sto bi trebalo?

Igore gspforum koji je na istoj platformi uveo je rejtinge vidi se koliko ko ima rejting ,koliko je dao rejtinga ,i rejting teme pojedinacno de malo to iscackaj neka ti vucko pokaze kad uhvatim vremena polacu ti linkove za spajanje tema dosta toga treba da se spoji radi preglednosti i imas tema gdje ti nedostaje dio naslova i slova BOR nema dalje recimo

angry bird":3gs1lzvb je napisao(la):
Zasto nije prilagodjeno vreme nedavnom pomeranju sata? Od tog dana mi pokazuje netacno vreme poslednje poruke to jest jedan sat kasnije? Ili ja nisam uradio nesto sto bi trebalo?
Сами морамо да променимо време, на кориснички контролни панел, па моја временска зона.

Heh bila mi je vremenska zona na eastern european. :roll: A sad je western pa je ok. :idea:

direktor":at4m6yl1 je napisao(la):
Igore gspforum koji je na istoj platformi uveo je rejtinge vidi se koliko ko ima rejting ,koliko je dao rejtinga ,i rejting teme pojedinacno de malo to iscackaj neka ti vucko pokaze kad uhvatim vremena polacu ti linkove za spajanje tema dosta toga treba da se spoji radi preglednosti i imas tema gdje ti nedostaje dio naslova i slova BOR nema dalje recimo

Direktore baci sam pogled i vidim da opcija plusica sasvim lepo radi na gsp forumu tako da ocekujem da i tu opciju vratimo na beobuild forum uskoro.

Данас нам је диван да, диван дан,...Па срећан рођендан Беобилду. Значи пошли смо и у школу :D

Pridruzujem se cestitikama srecan rodjis inace ima u 24 sata da je danas rodjenadan

Zašto se tema "Gde su trenutno Bus Plus kontrolori" ne ukloni potpuno , ako se već ne podržava švercovanje?

Jedna mala primedba:

u prethodnoj verziji foruma na vrhu strane postojala je neka vrsta navigacije, npr. Beobuild forum -> Opste diskusije -> Zeleni forum -> naziv teme. Ako se onda gleda neka tema u Zelenom forumu, bilo je moguce jednim klikom vratiti se na pocetnu stranu Zelenog foruma ili na kategoriju Opste diskusije. Ja sam mislio da toga u novoj verziji jednostavno nema, mada sad vidim da postoji link npr. "Povratak na Zeleni forum" dole skroz u desnom cosku, vrlo je neprimetno.

Predlozio bih ako je moguce povratak na stari izgled sto se tog dela tice, mnogo je preglednije i lakse ici od teme do teme.

Tacno to i meni smeta videcemo da se i to sredi samo da "ulovim" Mihajla tj da nadjemo zajednicko slobodno vreme ;)

Šta mislite o uvođenju teme "Zastoji i poremećaji na linijama"?

Moze sto da ne otvori temu u javni gradski saobracajni prevoz ;)

Sme li se na primer otvoriti tema o snegu u Beogradu i svim čarolijama koje to donosi u vidu neočišćenih ulica, neočišćenih trotoara i savršeno funkcionišućeg prevoza?

:D

Naravno otvori temu u relax da se zabavimo zimskim carolijama iz topline nasih domova :)

Ono što me malo nervira jeste da kad označim sve teme kao pročitane, one su još uvek tu, ali bez narandžastog znaka pre naslova. Mora korisnik da se izloguje da bi nestale. Nešto nije u redu ni sa aktivnim temama, iz nekog razloga pokazuje sasvim neočekivane rezultate.

Мени стално стоји ова тема као да нисам читао, а ушао сам неколико пута..

Jel ti stoji kao plava?

I meni samo za ovu temu ne racuna tacno sta sam i kad citao, tako da kad kliknem na nove postove, izbaci mi ovu temu, a kao prvu neprocitanu poruku daje mi poruku od 28. novembra: Veza ka poruci » 28 Nov 2012 01:32 pm » Novi forum.

Vrh