Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

DejanBG":3chv2268 je napisao(la):
drum1 , možda ti je u podešavanjima foruma namešteno na beobuild_wide opciju gde nema te ikonice za prvi nepročitani post. Probaj da staviš na beobuild_narow i trebalo bi da se pojavi.

тооо бре легендо!!

још само да не буде ова невидљива жута и пун погодак!!

Ili ne umem da nađem, ili stvarno nedostaje link (bilo gi logično da stoji u zaglavlju strane) za www.beobuild.rs?
Znam da može peške, ali lakše je sa linkom/dugmetom, pogotovo za nevešte.

Pregledao sam nekoliko strana unazad, izvinjavam se ako je neko to već pomenuo.

Igor":1ro13ecs je napisao(la):
Sa Android marketa treba skinuti program Tapa Talk. Ako ti ne dozvoli direktno sa marketa za nas region onda je potrebno snaci se. Po ulkjucenju aplikacije dovoljlno je ukucati samo Beobuild u search i forum ce se odmah pojaviti. Naravno potrebno je prijaviti se na forum. Probao sam kod prijatelja bas na androidu i radi odlicno fino je pregledno i brzo radi.

Hvala Igore.

Na moju zalost i iznenadjenje, Tapa Talk nije kompatibilan sa Galaxy S.
Snalazenje?

@Dusan, to je jedan od prioriteta kao i nadam se uvodjenje brzih direktnih linkova za poslednje vesti sa portala.

@Bezaninac nazalost nisam vican tim mobilnim spravicama novije generacije pa ne mogu da ti pomognem. Uglavnom na par telefona kod prijatelja sam probao sa android sistemom nije bilo problema sa tapa talkom.

а зашто пише "Учитај" када хоћу да изменим поруку? зар није боље да пише "Измени"?

Da bude izmeni,i molio bih da se sredi ona automatska velicina slika,to jest da se automatski smanji,ovako se postavi slika ali zbog velicine uglavnom joj ostaje desni deo isecen.

Ceka ste Steva da sredi ikonice ukljucujuci i cirilicne koje nisu do kraja dobro prevedene sa engleske verzije foruma. Gledacemo da bude plusica u svakom slucaju ali jos malo strpljenja molim dok nadjemo i probamo adekvatan dodatak koji ce imati istu funkciju kao raniji plusici.

Ja sam prezadovoljan kako radi forum, nikad nije bio brži!

Samo ta karma fali, nije valjda do reputacija članova koja se stvarala do sada izgubljena?
Isto mi se ne sviđa što su svi linkovi "broken" sada, a njih sam koristio na svojoj mapi projekata. Sada imam samo fotografije lokacija, ali ne linkove ka opisima koje su neki članovi stavljali na forum :(

Опет ме форум "избацује". Неколико пута дневно морам да се пријављујем. Једно време је било тако, па је престало, не знам зашто је опет почело.

Jel ima jos neko taj problem? Meni se nijednom nije desilo da me forum izbaci kako kazes posto mi je oblezeno da mi zapamti prijavu a i da mi browser pamti sifru.

И мени је тако обележено и немам такав проблем ни са једним другим сајтом или форумом.

јбт, како сам написао, почело да ми се дешава да ме излогује...шта год!

Prvi put sam na forumu, i prvi utisci su savim ok, lep dizajn, brz server, kog koga hosujete ako nije tajna?

Drago mi je da ti se svidja nadam se da si pored foruma pogledao i prvu stranu sajta http://www.beobuild.rs sa vestima i projektima.

Host je na https://www.strato.de/

Forum je skoro menjan pa je dosta brzi nego predhodni ostaje jos doterivanja da se odradi.

Vrh