Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Drugari kakvi su utisci o brzini foruma poslednjih dana. Rekao bih da prilicno leti da ga ne ureknem :)

Igor":3urrkodh je napisao(la):
Cek sta se pojavi nije mi bas jasno.
Па ја ти објасних још 18. септембра, али ниси одреаговао. Ево још једанпут:

Зашто ми вечерас увек кад пишем неки одговор за "цитирај" и кад кликнем на "ентер" да би пребацио на нови ред, кад морам баш ентером, не пребаци ми се на нови ред, него се појави натпис :
"О, не!
Дошло је до грешке приликом приказивања ове веб странице. Да би сте наставили, поново је учитајте или идите на другу страну. Сазнајте више https://support.google.com/chrome/bin/a ... swer=95669

На то сам мислио Игоре.

Hm zanimljivo evo sad sam probao a i ovih dana je bilo ok. Kao da ne ucita stranu kako treba iz ko zna kog razloga. Valja se i time pozabaviti

stf":1zyfnhkz je napisao(la):
Похвала што нови форум функционише са нашим изразима! Треба се мало уходати, али је тозитиван напредак!

Колико је готивније ићи на "цитирај" а не на Quote.

Смајлији ми се не свиђају, сад су као и на сваком другом форуму а били су јединствени. Сад више изгледају као СМС.

Али, колико сам схватио, то је уплану да се доради?
Па и тема "Relax" да постане "Релаксација", а има још неких израза.
Слажем се за "осмехе" да траба вратити старе, а оставити и ове нове и дати могућност још неких "осмеха"!
А "плусићћће" обавезно врнути :)

Hoce li biti vraceni plusici?
To je bila veoma interesantna opcija koju nisam vidjao po drugim forumima i mislim da je bila zanimljiva jer si mogao da vidis koliko koji komentar je bio cenjen od strane ostalih clanova a i voleo sam da dodeljujem pluseve kad procitam nesto pametno. :)

Ја морам да се пријавим сваки пут кад угасим комп. Јел тако треба или..?

Somi303":3fow88xn je napisao(la):
Ја морам да се пријавим сваки пут кад угасим комп. Јел тако треба или..?

Nema potrebe da se svaki put prijavljujes dovoljno je da prilikom prijavjivanja ispod polja za unost korisnickog imena i sifre kliknes tj stikliras polje "Prijavi me automatski pri svakoj poseti" tako ces svaki svoj sledeci dolazak na forum ostati prijavljen naravno ako si u internet pretrazivacu dao omogucio da ti zapamti sifru za beobuild forum.

Ја мислим да сам то штиклирао прошли пут, а ништа нисам мењао. Видећу шта ће да се деси касније :D

:kum: :fijasko: :rant: :violina: :vops: :blah: :pob: :grand: :gobb: :D :lol: :o :shock: :? :roll:

To Stevo! :kk:
Nekoliko mojih sugestija, cisto da upotpuni izbor prilikom izrazavanja odredjenih emocija. Bilo bi super da je izvodljivo.

master.gif
applause.gif
krsti.gif
smiley_crazy.gif
picard.gif
puke.gif
censored.gif
shake.gif
popcorn.gif

Ијао, децо, опе'ћемо моћи сликовито да се изражавамо! :grand: :gobb:

Свака част администраторима на труду и уложеном времену. :)

Pozdrav,
Imam problem prilikom prijavljivanja, ( prvo sto mi na svakih par dana trazi da se prijavim).
Ne mogu na naslovnoj strani da kliknem na opciju prijavi se. Tj kad misem predjem preko nje ne pojavi mi se ona donja crta i ako kliknem otvori mi reklamu. Moram prvo da idem na registruj se, pe tek tada mogu da koristim opciju prijavi se.

@marat
to se dešava ne IE. promeni browser.

dalje.

globalnim obaveštenjima i dalje ne može da se pristupi preko tapa tolka.

odnosno temi novi forum ne može da se pristupi preko ove aplikacije.

Da rece mi Steva da na tapatalk ne moze jedino globalni topic tj spomenu nesto da iz dva klika mora sta god to znacilo nisam probao pa ne znam :)

@Marat Moguce da IE pravi probleme doduse meni se to nije desavalo sa njim.

Predlazem da se prijavis ako ti pravi problem na gornjem linku u donjem polju i da obavezno stikliras da te zapamti prijavljenog

clip.jpg

нестала команда види непрочитане поруке на одређеној теми!!!

A zbog čega meni privatne poruke ostaju u folderu "Za slanje", iako sam kliknuo na "pošalji"?

U FAQ piše - pitaj Administratore...

drum1":t50it6xs je napisao(la):
нестала команда види непрочитане поруке на одређеној теми!!!
Mislis na tekst linkove u zaglavlju foruma
Pogledaj neodgovorene postove • Pogledaj nove postove • Pogledaj aktivne teme

Meni se sasvim normalno prikazuju

relja":7wfb3cnq je napisao(la):
A zbog čega meni privatne poruke ostaju u folderu "Za slanje", iako sam kliknuo na "pošalji"?

Sve dok privatnu poruku ne pročita korisnik foruma kome si je poslao, ona će stajati u folderu ''za slanje''. Na taj način možeš imati uvid u to kada je poruka pročitana. Isto tako, možeš je i obrisati sve dok je korisnik foruma kome si je poslao ne pročita.
Kada je pročita, poruka će otići u folder ''poslate poruke''.

Доста често и се дешава да не реагује комада "пошаљи" за постављање поста на теми. Једноставно помери цео текст десно ван екрана а то решава поновним притиском на "пошаљи"

Мени не смета, ситница је то, али чисто да знате за баг.

neshaoct":kgqiwvte je napisao(la):
relja":kgqiwvte je napisao(la):

Sve dok privatnu poruku ne pročita korisnik foruma kome si je poslao, ona će stajati u folderu ''za slanje''. Na taj način možeš imati uvid u to kada je poruka pročitana. Isto tako, možeš je i obrisati sve dok je korisnik foruma kome si je poslao ne pročita.
Kada je pročita, poruka će otići u folder ''poslate poruke''.

Da, hvala, radi. Prevod "Za slanje" zbunjuje, bar mene koji nisam do sada viđao ovu opciju po forumima.

Ево опет сам морам да се пријављујем, иако сам прошли пут штиклирао онај квадратић..

Somi303":ijrlpnze je napisao(la):
Ево опет сам морам да се пријављујем, иако сам прошли пут штиклирао онај квадратић..

Promeni browser pa probaj ponovo - 99.99% je do tebe, tj nekog podesavanja browsera...

Vrh