Па ја ти објасних још 18. септембра, али ниси одреаговао. Ево још једанпут:Igor":3urrkodh je napisao(la):Cek sta se pojavi nije mi bas jasno.
Па и тема "Relax" да постане "Релаксација", а има још неких израза.stf":1zyfnhkz je napisao(la):Похвала што нови форум функционише са нашим изразима! Треба се мало уходати, али је тозитиван напредак!
Колико је готивније ићи на "цитирај" а не на Quote.
Смајлији ми се не свиђају, сад су као и на сваком другом форуму а били су јединствени. Сад више изгледају као СМС.
Али, колико сам схватио, то је уплану да се доради?
Somi303":3fow88xn je napisao(la):Ја морам да се пријавим сваки пут кад угасим комп. Јел тако треба или..?
Mislis na tekst linkove u zaglavlju forumadrum1":t50it6xs je napisao(la):нестала команда види непрочитане поруке на одређеној теми!!!
relja":7wfb3cnq je napisao(la):A zbog čega meni privatne poruke ostaju u folderu "Za slanje", iako sam kliknuo na "pošalji"?
U FAQ piše - pitaj Administratore...
neshaoct":kgqiwvte je napisao(la):relja":kgqiwvte je napisao(la):A zbog čega meni privatne poruke ostaju u folderu "Za slanje", iako sam kliknuo na "pošalji"?
U FAQ piše - pitaj Administratore...
Sve dok privatnu poruku ne pročita korisnik foruma kome si je poslao, ona će stajati u folderu ''za slanje''. Na taj način možeš imati uvid u to kada je poruka pročitana. Isto tako, možeš je i obrisati sve dok je korisnik foruma kome si je poslao ne pročita.
Kada je pročita, poruka će otići u folder ''poslate poruke''.
Somi303":ijrlpnze je napisao(la):Ево опет сам морам да се пријављујем, иако сам прошли пут штиклирао онај квадратић..