BOKI SMOKI
Advanced
Mislim to bi bio malo naporan posao,a li za jendo mesec dana mislim da bi sve bilo lepo sklepano.Nema zurbe.
Ali evo šansa ahahhahahahaWile E. Coyote":1ln7y8e3 je napisao(la):Нема више времена!!! 45:38!!!
Mozda su na odmoru. ne znam od kada nisu na forumu, ali ako je to manji vremenski period mislim na odmor.GOJE":36rg6pcy je napisao(la):Vezano za Belgrade Eye, mislim da bi bilo pametno izbaciti Vojvođansku ulicu i toranj na Avali, a ubaciti rekonstrukciju Gazele i rekonstrukciju autoputa odvojeno, ili zajedno, uz Bulevar.
i ponavljam pitanje: Šta je sa Stevom i ostalima gorepomenutima? Di su?
Procitao si mi plan za narednih par dana kada je Belgrade Eye u pitanju. Sto se Steve tice, trenutno je u velikoj guzvi pa ga ima manje na forumu i oko njega ali nadam se da ce se uskoro vratiti skroz a kad se vrati onda ce biti dipl. nesto . Za ostatak starih forumasa uglavnom ne znam gde su i zasto su napravili pauzu. Jedino znam za Smeksija da je u poslu sada i da ima manje vremena ali da svrati na forum kad moze i koliko moze. Normalno je da se ljudi ponekad malo zasite pa onda se opet vrate i tako u krugGOJE":3qnaokdw je napisao(la):Vezano za Belgrade Eye, mislim da bi bilo pametno izbaciti Vojvođansku ulicu i toranj na Avali, a ubaciti rekonstrukciju Gazele i rekonstrukciju autoputa odvojeno, ili zajedno, uz Bulevar.
i ponavljam pitanje: Šta je sa Stevom i ostalima gorepomenutima? Di su?