Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Mislim to bi bio malo naporan posao,a li za jendo mesec dana mislim da bi sve bilo lepo sklepano.Nema zurbe.

Boki hvala na sugestiji videcu sa Stevom da se to sredi ;) Kada su u pitanju smajliji verovatno ce biti dodato jos par kom ali ne treba ni preterivati sa bas stotinak i sl :)

Sad mi jos nesto prodje kroz glavu. Mogli bi na mapi obeleziti gde se krsi zakon( bezakonita nadogradnja zgrada, gradnja bez dozvole(prazan plac) i td) Mada ne zanm koliko je to pametno. Mogli bi vas tuziti, takozvani investitori, pa bi samim time ugrozili i vas a i mene sto sam predlozio ovo. A ja imam vec dovoljno problema u zivotu tako da mi ovo netreba.

mislim ovo ja trabunjam da bih kazao nesto pametno, i da bih sebe podigao, Mislim jak sam ja na recima ali sam na delu 0.

POZZZZZZZZZZZZ

I uostalom, šta je sa Stevom? i naravno nema shmeksija, bigvlade, creme-naddle, i da se ne ljute ostali... (mada ionako ih nema :cool: )

nikom ponikoše.

Да не спамујем тему о Булевару...
:)

Дакле, ако не желите да читате постове одређених корисника, све што вам је потребно је Firefox, GreaseMonkey addon и следећи јава скрипт:
[code:1:5ffc436007]// ==UserScript==
// @name ubijFlamere
// @namespace http://www.beobuild.rs/forum/
// ==/UserScript==
var allposts;
var author;

var blocked_users = new Array(
'korisnik1',
'korisnik2'
);

// XPath query finds all posts
allposts = document.evaluate(
"//div[@class='postright']/../../..",
document,
null,
XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE,
null);

for (var i = 0; i < allposts.snapshotLength; i++) {
var post_div = allposts.snapshotItem(i);
// this XPath query finds the <a> containing the authors nick
author = document.evaluate(
"div/div/div[1]//a",
post_div,
null,
XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE,
null);

author = author.snapshotItem(0);
if (blocked_users.indexOf(author.textContent) > -1) {
// author is in killfile
// prepare notification div ('Post by .. blocked, etc')
var note_div = document.createElement("div");
note_div.id = "note_"+post_div.id;
note_div.className = "blockpost roweven";
note_div.style.backgroundColor = "#555";
note_div.style.color = "#fff";
note_div.innerHTML = "Post by <b>"+author.textContent+"</b> hidden <a href='#' onclick='document.getElementById(""+post_div.id+"").style.display = "block"; document.getElementById("note_"+post_div.id+"").style.display="none"; return false;'> ↓ show</a>";
post_div.parentNode.insertBefore(note_div, post_div);

// note has been placed, hide actual post
post_div.style.display = "none";
}
}[/code:1:5ffc436007]
Убаците листу корисника раздвојених зарезом уместо "korisnik1", "korisnik2" (колико год њих желите, ако је само један, не треба вам зарез), скрипт убаците у GreaseMonkey, за include pages ставите http://www.beobuild.rs/* и то раааааааадиииииии :)

Горе наведену скрипту сам нашао овде
:gobb:

@Михаило

Konačno razlog da se, bez nerviranja, ljudi vrate na forum :D i dovoljan razlog za firefox :)

I stvarno nedostaju shmeksi, big vlada i ostali, zbog čijih postova je vredelo čitati forum dnevno

Vezano za Belgrade Eye, mislim da bi bilo pametno izbaciti Vojvođansku ulicu i toranj na Avali, a ubaciti rekonstrukciju Gazele i rekonstrukciju autoputa odvojeno, ili zajedno, uz Bulevar.

i ponavljam pitanje: Šta je sa Stevom i ostalima gorepomenutima? Di su?

GOJE":36rg6pcy je napisao(la):
Vezano za Belgrade Eye, mislim da bi bilo pametno izbaciti Vojvođansku ulicu i toranj na Avali, a ubaciti rekonstrukciju Gazele i rekonstrukciju autoputa odvojeno, ili zajedno, uz Bulevar.

Mozda su na odmoru. ne znam od kada nisu na forumu, ali ako je to manji vremenski period mislim na odmor.

Ако не знаш, немој да одговараш. ;)

GOJE":3qnaokdw je napisao(la):

Procitao si mi plan za narednih par dana kada je Belgrade Eye u pitanju. Sto se Steve tice, trenutno je u velikoj guzvi pa ga ima manje na forumu i oko njega ali nadam se da ce se uskoro vratiti skroz a kad se vrati onda ce biti dipl. nesto :). Za ostatak starih forumasa uglavnom ne znam gde su i zasto su napravili pauzu. Jedino znam za Smeksija da je u poslu sada i da ima manje vremena ali da svrati na forum kad moze i koliko moze. Normalno je da se ljudi ponekad malo zasite pa onda se opet vrate i tako u krug

i da ne zaboravim plusic za sizifov poslednji post ;)

Ne bi bilo lose na desnoj strani koja je sada prazna napisati tekst kako se stavljaju slike, pravila foruma, ukratko da bude odmah vidjeno.
Milsim novajlija ne vidi odmah pravila foruma zato sto su monotona sa ostalim tekstom u gornjem uglu. Ili npr da Rules trepce dokel god novi clan ne klikne na njega. Mislim pravila svakog foruma su ista samo sto negde variraju.A viza boravljate da ima ljudi koji nikad pre nisu bili na forumu. Onu prvu recenicu otpisite, previse bi bilo kicasto.

I da primetih kada postavljam slike i ako je IMG velikim slovima da nece da pokaze sliku. Moram ka kucam malim. mislim to nije tako vazno ali na bilo kojem drugom sajtu je sve jedno da li je veliko ili malo slovo. Popravite to.

na skycrapercityiju kada sam copy/pastovao post sa slikama morao sam da ispravljam upravo zbog toga jer na BB mi nije pokazivao sliku zbog velikih slova.

ne bi bilo lose dodati link za Beobuild u wikipediji za Beograd, Novi Beograd, i sve ostalo sto je vezano za beograd. Cisto da ljudi vide.

Hvala boki pozabavicu se linkovima jos veceras ;)

Genijalan ideja!Bravo Boki,evo plusa.

Igore,postavi na tweeter onaj raspored bg voza :p

Sad sam poslao jendom liku poruku koji je clan grupe Beograd na FB:

Molio bih te ako bih mogao da posaljes link za ovaj sajt svima u grupi

www.beobuild.rs

Tu mogu da prate izgradnju Beograda i pregrst novih tema.Hvala. Mislim da mozes poslati poruku cak i ako ima preko 1000 clanova. plz odgovor. Hvala jos jednom.

grupa ima 2 151 clan. A ona grupa od preko 4000 clanova, nemogu da mu posaljem posto je iskljucio da mu neko salje poruke. Tolko od mene za sad.

poslao je

Andrej Balanč септембар 8 у 1:31 пре подне Пријави
Poslao sam :) Inace ne saljem spam i slicno, ali ovo zaista ima veze i sa grupom i sa ljudima u njoj tako da je to ok !

Iz nekog razloga nije mi linkovao u poruci :( ali link stoji...

Pozdrav,
Andrej

Boki, stizu polako posete iz grupe vidim ulazne linkove a ujutru ce sigurno biti vise jel je vec kasno :gobb:

Od danas je pored facebook share dugmenceta koje je sada dostupnije u vestima i projektima uvedeno i facebook dugme like tako da ga mozete koristiti od danas.

Vrh