Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

@Igor
Predlog da se ili tema "Brankov most" prebaci u deo Putevi, pruge, rečni i vazdušni saobraćaj ili da se tema "Pančevački most" prebaci u deo Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura", obzirom da su u dva različita dela.

Ne znam da li je samo kod mene tako ali zasto teme Izbori 2022 nema na podforumu Relax vec danima u listi tema? Ne moze da se pronadje na forumu uopste...

Cesto Sasa na primer ima sjajne fotografije, ali su fotografije nekog rugla koje se gradi. Onda bih mu lupio lajk, ali ne bih da ispadne da lajkujem i podrzavam to ruglo :ROFLMAO:

Lupim mu ja svejedno, ali mozda nam treba neki poseban lajk za te specificne situacije. Ili da se dogovorimo da onaj sa Beobuild logom sluzi za to?:gobb:

Kada je clan koga ignorises zapoceo neku temu, onda ne mozes ni da vidis tu temu. To mi je glupo i trebalo bi da se promeni.

Ta tema ti eventualno iskoci na naslovnoj strani ako je poslednji post na njoj napisan, ali kada se udje u podforum - nema je.

Trebalo bi promeniti naslov ove teme u "Gasovodi u Srbiji", jer Južni tok je sada Balkanski tok, a tu su i gasovodi prema BiH (RS), interkonektor sa Bugarskom i budući prema S.Makedoniji i Rumuniji.

Poslednja izmena:
Video, naziv će biti promenjen.

@Igor

Да ли уредништво планира да уради нешто по питању тога што се цео форум мало по мало претвара из грађевинског у политички? Буквално више ни у једној теми не можеш да напишеш што се коси са мишљењем пар њих, а да не добијеш епитет русофил, НАТО плаћеник, радикалчина и слично. Обришеш ти те поруке понекад, ту и тамо, али ликови се врате после пар дана и опет иста прича.

Да ли би било океј да се направи нека тема која би била паралела теми "Sta jedemo?" само за неке куповине ? Нпр неко нађе нешто што може бити корисно иматеи за по кући па да се подели где је купљено или шта може да га замени.
Нзм да ли је битно, али мени је то пало напамет јер нзм где бих питао о искуствима за коришћење бритве и које су јој предности и мане у односу на ове обичне бријаче. Сад мжд овај пример питања боље осликава каква тема би ме занимала.

Pa možeš otvoriti temu u Relax, poput Dobra kupovina ili neki sličan naslov.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
da li postoji mogucnost, da kada se ne neko ignorise, ne sakriju postovi, nego da da postoji neki feedback da tog korisnika ignorisete, gde njegov sadrzaj je i dalje sakriven.

desavalo mi se dosta puta, da neko odgovori posle mog posta, i nisam siguran da li je upuceno meni ili ne (posto kontekst je i dalje slican), ali onda se ispostavi da posle mog posta ide post osobe koji se ignorise, i onda taj sledeci post, pa je malo mindfuck :D

Šta se dešava sa Benderom? Jel udaljen na neko vreme iz nekog razloga ili je samovoljno odlučio malo da pauzira?

Na jednom drugom forumu (pravnom) se objavljivalo kad je neko udaljen i koji je razlog i vremenski koliko traje udaljenje.. pa je to dobronamerna sugestija i za ovaj forum 🍀

Hvala na odgovoru Igore. I ja se nadam da sve ok kod njega.

@MC_ poznaje Bendera licno ako se ne varam, trebao bi bolje znati. Mozda se Bender politicki angazovao pa je u guzvi oko izbora.

Igore, na benchmark forumu ima 4 ili 5 vrsta smajlija. Ovde samo 3. Planiras li ubacivati smajlije za tugu ili razocarenje?

Igore, na benchmark forumu ima 4 ili 5 vrsta smajlija. Ovde samo 3. Planiras li ubacivati smajlije za tugu ili razocarenje?
+1 od mene, plus još da tagujem @Igor , jer nema odgovora još uvek.

A od mene pitanje. Pre izvesnog vremena sam otvorio forum preko telefona i čini mi se da sam nekako nasumično uspeo da povećam veličinu fonta. Doduše to je onako relativno neprimetno povećanje, ali ja opet to primetim. Uz to se očigledno vidi da nešto u skaliranju stranice nije u redu, jer često navigacija za menjanje stranica bude pomerena u desno. Isto tako čak mogu i odzumirati stranicu.
Da li sam na kraju ja to nešto sebi promenio ili je to do foruma ili do Chrome aplikacije?

+1 od mene, plus još da tagujem @Igor , jer nema odgovora još uvek.
Želja nam je bila da se smajliji vežu za plusiće što je i urađeno tako da su ostavljeni samo pozitivni smajliji. Mislim da svako naknadno dodavanje smajlija resetuje brojač pohvala koliko se sećam test faze kada sam isprobavao dodavanje smajlija.

Vrh