Može li se dobiti uputstvo za crtanje trasa na planplus i openstreetmap podlogama?
Hvala @solecar , to mi je uspelo, a kako da to sacuvam kao sliku tj jpg file?Za plan plus uzmeš desnim klikom miša i označiš početnu i krajnju tačku. Nakon što ti se iscrta predložena trasa od strane planplus-a, uzmeš i na mapi uneseš željene lokacije tačaka koje treba da povezuju početna i krajnja tačka. Postupak je isti kao i za početnu i krajnju tačku.
Print screen na tastaturi i onda otvoriš neki od programa za editovanje fotografija i pritisneš CTRL+V. Kada ti se pojavi slika, kropuješ je tako da se vidi samo mapa, i na kraju ideš na opciju Save as ili ikonicu sa disketom. Kada ti se otvori novi prozor na ekranu, odabereš opciju da snimi kao JPG, a ime fotografije daš po slobodnom izboru.Hvala @solecar , to mi je uspelo, a kako da to sacuvam kao sliku tj jpg file?
Spamer je dobio zabranu pisanja na temi od tri dan pa ćemo posle videti kakva će biti situacija.Ja priznajem da možda malo "over-react"-ujem na neke stvari, ali zaista mislim da bi moderacija ljudi koji su ovde, više nego jasno, došli samo da se svađaju, provociraju i remete redovnu diskusiju trolovanjem, morala da bude stroža.