Da, becks je id*** :wink:spatiotecte":3eqdzqyv je napisao(la):@Tragac
Procitao sam ceo tekst, malo je dvosmisleno, ne znas bas sta da mislis. A Filip se bas i ne spominje u nekom pozitivnom kontekstu. Istina je da moze da se protumaci na vise nacina.
Ali ne verujem da bi Becks postavio nesto sto ide u prilog Filipu.
I pošto je to je njihov grb, a ne grb svih Beograđana oni ne vole da se isti koristi na uređenim autobuskim stajališitma.
Kvari im imidž gradskog prevoza.
Dakle, grb Beograda može da stoji samo na onim stajalištima na kojima može da se dobije Ebola, ili bar Kolera. Kuga, eventualno. Na kojima nema mape niti reda vožnje, a po mogućnosti ni table na kojoj pišu koji autobusi tu staju.
Da je Vukša pametan, ko što nije, pa da je sa drugarima za tih 600 jura što će sad da plati kaznu, otvorio firmu, konkurisao kod tog Sekretarijata da uzme masnih 9% procenata i organizuje naplatu karta u beogradskom javnom prevozu umesto što kupuje kantice farbe i četke da sređuje stajališta, pa da on organizuje batinanje putnika, zastoje u saobraćaju, pshičko iživljavanje i nad onima koji plaćaju kartu i nad onima koji je ne plaćaju putem svojih validatora, ne bi imao nikakvih problema.
Drugari, jel mi pročitasmo isti tekst?Bole nas k*****.
Karta mora da se plaća, a mi gledamo svoja posla.
Rešiće to ovaj klinac sam, uostalom kao i sve ostalo u ovom gradu.
rasho62":70k03ql4 je napisao(la):Спацио, понекад стичем утисак као да имаш седам година.
direktor":22rx68zk je napisao(la):Sekretar gradskog Sekretarijata za inspekcijske poslove Zagorka Panić "Propisi moraju da se poštuju, ako bismo napravili presedan u ovom slučaju i drugi bi mogli da se pozivaju na tu praksu".
mekbejn":fnr91u8y je napisao(la):Neka akcija kao vid protesta?
Da pomognemo oko kazne, ili još bolje idemo dalje da sređujemo stajališta, pa neka kazne nas 50?
Filip Vukša
3 сати ·
VELIKO HVALA svima vama koji ste mene lično i „Imamo plan“ svesrdno podržali. Mnogi su izrazili želju da uplate deo novca za kaznu. Iznenadilo me je koliko je takvih poruka stiglo i to nam mnogo znači. Marko, Stefan i ja kao članovi „Imamo plan“ odlučili smo da se upoznamo sa svakim ko želi da nam pomogne. U petak popodne (od 16 do 20 časova) bićemo ispred Glavne pošte gde će svako moći da nam preda uplatnicu sa simboličnim iznosom (popunjavanje na licu mesta). Želimo da inspekcija dobije što više pojedinačnih uplatnica i shvati da zapravo nisu kaznili nas nego ideju da se nešto promeni.