Šta je novo?

Filip Vukša - Prijave, dopisi resenja

Upravlja Lastinim autobusom, a pozira kao da je završio za pilota Erbasa 380.
Kočijaški ponos...

mekbejn":8dio69ck je napisao(la):
da li se upuštati u raspravu sa šoferima na FBu?
Наравно да не, код њих је свет црно бели, нема сивог. Уосталом, расправе са шегртом Бексом су више него довољне да се стекне утисак о шоферској перцепцији света:

"Ми смо жртве, сви остали су злочинци, а нарочито путници који постоје нас ради"

zasmetalo mi je praktično pozivanje na nasilje nad Filipom. Ali verovatno si u pravu, postoji više pametnih izreka o raspravljanju sa budalama... :)

@CSI

Elem ovde imas ozbiljne elemente za tuzbu protiv ovih likova, zbog pretnji smrcu. Citiram "na vesala ga treba...."

Naravno, prijavi istranicu FB-u

Sprdacina na sto nacina ali su zasluzili.

Jedan sjajan komentar na njuzu: Ovo je obračun dve grupe, jedni se zovu „Imamo plan“ a drugi su poznati pod imenom „Nemamo obraz“

Pobesnele birokrate na stereoidima su sve agresivnije u uterivanju "reda i zakona" medj obicne gradjane treniranjem strogoce kroz kontrolu naplate za prevoz i svih ostalih nameta, i nametanja populaciji sveobuhvatnog elektronsko-video nadzora uvodjenjem kamera koje identifikuju lica i obaveznog validiranja putnika sa mesecnim karticama, ali kod iste gospode se javlja veliki otpor i agresija kada taj isti red i zakon treba da uteraju u sebe i svoje delovanje. To jest kad neko od obicnih gradjana zeli da utera red i zakon medj njih.
Nemaju problem da stezu kais stanovnistvu i primoravaju ga da igra po njihovim pravilima, ali zeleli bi da im kaisevi oko njihovih stomacina stoje komotno.

Samo da ste vi meni obrazovani, koliko ste kulturni vidi se iz ovoga što pišete o ljudima koje ne poznajete, pritom se krijući kao anonimusi, baš kao i ovaj što je okačio sliku. Internet huligani.
Uzvraćati ograničenim ljudskim bićima sa uvredama, potpuno je besmisleno, tako da ću vas pustiti da se dalje proseravate, pošto nemate čime drugo u životu da se bavite...

Ako ti drusto neodgovara ti promjeni kafanu i drustvo u ovom slucaju forum niko te netjera da bivstvujes ovdje uzvaj

Neki ljudi se bave da poprave neke stvari, da svima bude lepše, ali jednostavno nekim ljudima je lepše da se sve raspada oko njih..

Prilog Bulevara o uređenju stajališta u Ustaničkoj:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F9xj-AQJtZo[/youtube]

Jedino sto mi mozda smeta je ovaj preveliki logo, da je bio malo manji. Ali stvarno su debili a tek ove sofercine sto se bune, oni bi nekog u radionicu da uvuku da ga nauce pameti, a mnogo volim te pickice kada voze bus i kurce se a onda izleti neko iz kola i polupa ih ko zvecku. Sad namerno ima od veceras da ih snimam sa telefonima i cigaretama pa nek se cesu po dupetu

Mogu da pricaju sta im je volja Filip je ulepsao stajaliste.Mislim ona predhodna ofucana boja je bila grozna plava je plava Meni su i one plave sipke na remontovanoj katici mnogo bolje od onih sivih te tako i stajaliste.Tabla je mnogo bolje sv je bolje.E sad sto oni ne vole Vuksu to je posebna prica

ako ne vole Vuksu ne moraju da ga pominju :wink:

Vrh