paradox polje
Higher intermediate
За оне млађе који не знају о чему причам:
Ta izjava zvanicnika mi je tek nejasnaMože Mali metro.
Схватио сам да је шала, само сам се надовезао сећајући се капиталног дела српске позоришне сцене и непоновљивог Радмиловића.Ja sam se šalio za to da se pretvori interceptor u neki metro ili Bg voz jer je cev mnogo mala ne bi tu nista noglo da se progura od šinskih sistema.
Svaka izjava Šapića je nejasna, a često i netačna. Evo, pokušajmo ovo analiziratiTa izjava zvanicnika mi je tek nejasna
Završetkom velike saobraćajnice na Novom Beogradu, izgradnjom mosta i tunela, spajamo saobraćajem dva najudaljenija dela grada, zbog čega smo ovaj projekat nazvali „mali metro”.
За човека који никад није сео у трамвај од како има возачку дозволу (градоначелник Шапић) сваки тунел кроз град је метро.Ako proguraju tramvaj kroz novi tunel onda da kazemo da to moze biti mali metro ma da niko nije spomenuo tramvaj?
Pitao sam šta sada raste u Surčinskom polju? . . nisu to njive, već polje.Па може да расте шта зсејеш. . .
u Srbiji ima 5 734 000 hektara obradivog zemljista.Тужно је што се драгоцене њиве олако дају за неке садржаје који неће бити профитабилни на дуже стазе.
Па може да расте шта зсејеш. Житарице ће бити на цени будућих година с обзиром на глобалну ситуацију.
Сам ЕХПО ће бити манифестација за једну годину и после остају хале са трошковима за одржавање које ће можда бити искоришћене максимајно још за 2-3 Сајма годишње
Ни паметан, ни осредњи, већ само глуп и штеточина може улагати тако:Pitao sam šta sada raste u Surčinskom polju? . . nisu to njive, već polje.
Postoji različit kvalitet zemljišta i ne može svuda da "raste šta zaseješ".