Bender Rodriguez » Uto Apr 06, 2021 1:55 pm[/url]":o27syo5f]
nex999":o27syo5f je napisao(la):
Isto je i kada samog sebe trpas u kos sa neskrivenim antivakserima, tek da bi od sebe pravio mucenika i napacenog forumasa
Za razliku od tebe i ostatka ekipe, meni je kao ljudskom biću, pogotovu odraslom u gradu, neophodno i bitno da imam kontakta sa drugim ljudima, da imam rutinu, nešto na šta se fokusiram, da mogu slobodno da se krećem i rekreiram, i da nakon 13 godina slušanja i osećanja kako planeta postaje sve pesimističnija... imam mesta i prostora da slušam i vidim još nešto osim 1) sasušenih 2) besom deformisanih lica na TVu i u javnosti koji mi govore da ćemo svi da završimo pod zemljom, da treba da me je stid što dišem i da uvek negde na planeti postoji neko kome je još gore.
Do pre godinu dana sam imao jednu besom deformisanu facu da mi priča kako treba da me je stid što postojim i da treba da budem zahvalan što uopšte živim u dojajnoj Srbiji. Sada pored njega, imam još par drugih namrguđenih i sasušenih faca koje mi uporedo pričaju da treba da budem zahvaan i euforičan što uopšte dišem. Ako je tebi to normalno, meni i mnogim drugima nije.
Veze ti nemaš, ni ti ni ostatak vas sudija i moralnih gromada ovde i u javnosti, pa ni drKon, Gojko, Lončar, OnajČijeSeImeNeSmeIzgovoriti... kako ko živi, šta koga muči, šta je kome potrebno, kako ko radi (ili ne radi) i kako epidemija i restrikcije utiču na Osobu A, kako na Osobu B, kako na Osobu C...
Pojma. Nemate. Niti možete da imate, jer je svako svet za sebe. I društvo je raznoliko, puno raznih profila ljudi i potreba.
A to što vi sve posmatrate samo iz svoje perspektive, i mislite da se svet i ljudi u njemu trenutno dele na: 1) one koji su na respiratoru i 2) one koji treba da budu u ekstazi što uopšte dišu (a plata, dom, pa i sreća će im pasti s neba), to samo govori o vašoj sleposti i ograničenosti. Vi ste onaj tip ljudi koji cele svoje živote provede pod parolom ''ma dobro, neka... super mi je... uvek može da bude i gore od ovoga, tako da ovo ovako je super''. Radije biste živeli i 300 godina bez cilja i smisla umesto da se prepustite životu i ostavite neku priču za sobom.