[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=796411#p796411 je napisao(la):
mentalnodetoniran » 25 Nov 2020 01:36 pm[/url]":3gq2cbyc]
Пантограф":3gq2cbyc je napisao(la):
Ne, zaista mi nije jasan princip veštačkog produžavanja krize, izvinite svi - ja to ne razumem. Ako nam treba 60%, valjda je bolje da bude juče nego dogodine (ne trudite se s argumentom o preopterećenosti sustava, jer ga ne prihvatam).
Edit: Potpuno je bio u pravu Nestorović da je trebalo što više da se zarazi letos - sada bi se zarazilo manje, i sve bi bilo gotovo ranije.
Nijedan život nije sačuvan time što se više ljudi zarazilo - u zimu.
Kakvo objasnjenje imas za preko 200 ljudi na kiseoniku u areni? Znaci ti ljudi nisu u normalnim bolnicama, vec u areni. Je l to nije dokaz preopterecenosti? Jedino ako smatras da oni ne treba da budu na kiseoniku, ako je tako ne moras se trusiti da odg..
Не, него можда то и није тако висок проценат, с обзиром да, према вољеном Кону, 60.000 људи оболи дневно у Србији.
А то је 1,8 милиона за месец дана...
Нови вируси се тако понашају, праве нам велику штету, пошто немамо никакву одбрану од њих. Е, сад, ако бисмо да стицање одбране одложимо колико год можемо... мислим да смо онда случај за овећи тим психијатара.
И, наравно, док је још иоле било озбиљне државе, нити би из војне болнице изашао тај податак о 200 људи на кисеонику, нити би ико, посебно резервни војни старешина (ппук. Коњ), смео да кука како ће се све распасти итд. За то све би се ишло на суд.
Ал ми је невероватан број људи који овде уопште нема представу озбиљне државе, и то ми само још више објашњава стање у којем смо. Овај народ је поклон за сваког Вучића. Реално говорећи, заслужио га је.