@Zuma, ako se tvoj post odnosi na mene, ja nisam hvalio Švedsku, jasno sam rekao da su platili veliku cenu, koja sigurno nije morala da bude tolika. Istakao sam je kao primer gde nakon eksplozivnog širenja virusa u prvom talasu, više nema uslova za takav scenario u drugom. To potvrđuju i tvoje tabele - jer je septembarski rast blag, i podaci o zaraženim i umrlim nisu ni nalik prvom talasu. Ruku na srce, jeste još jako rano da se sa sigurnošću zaključi da će drugi pik proći bolje u Švedskoj, nego kod njihovih komšija. Za taj zaključak moraćemo dosta da sačekamo.
Samo imam jednu opasku. Švedska ima broj stanovnika otprilike dvostruko veći i od Norveške i od Finske, pa su tvoji grafikoni za toliko i prenaduvani.
Lažem, imam još jednu opasku: Previše si se dao ovoj temi - nedostaješ na drugim temama. Naročito reportaže, analize...
Samo imam jednu opasku. Švedska ima broj stanovnika otprilike dvostruko veći i od Norveške i od Finske, pa su tvoji grafikoni za toliko i prenaduvani.
Lažem, imam još jednu opasku: Previše si se dao ovoj temi - nedostaješ na drugim temama. Naročito reportaže, analize...