Šta je novo?

Epidemija CoViD-19

Da li ćete se vakcinisati i kojom vakcinom?

• Da - Sinopharm

Glasovi: 32 10,1%
  • Da - Sputnik V

Glasovi: 25 7,9%
  • Da - Pfizer-BioNTech

Glasovi: 81 25,6%
  • Da - bilo kojom dostupnom vakcinom

Glasovi: 49 15,5%
  • Da - AstraZeneca

Glasovi: 23 7,3%
  • Da - Moderna

Glasovi: 2 0,6%
  • Nisam siguran sačekaću još

Glasovi: 44 13,9%
  • Ne želim da se vakcinišem

Glasovi: 60 19,0%

• Ukupno glasača
    316
E eebi ga.. pojavi se napokon neka kritična masa i energija u narodu, ali nema ko da povede, smisleno..

Sad sam ubeđen da je i ovo večeras i ono sinoć performans "države" u izvođenju Levijatana, Nogara, Belgrade boysa, Janjičara & co.

Večeras su spremni.. Pink, Rts, dronovi, LIVE..
Propaganda i ispiranje mozga continues..

Na N1 prenosu uživo se pre 5 minuta uključila ekipa koja je bila na uglu Vlajkovićeve i Kosovske u momentu dok je grupa policajaca stajala naspram grupe protestanata koji su držali verske simbole. Odjednom se pojavljuje vozilo hitne pomoći koje ide niz Kosovsku ka Takovskoj i dolazi do mase. Masa je propušta i ne dira. Deo mase čak kleči na kolenima i pokazuje policiji da neće reagovati. Istog momenta, pojavljuje se drugo vozilo hitne pomoći krečući se uz Vlajkovićevu ka Bulevaru. Oba vozila staju na raskrsnici Kosovske i Vlajkovićeve, zadržavaju se tu par sekundi, i onda idu negde dalje.

Dvoje vozila hitne pomoći, na istoj raskrsnici dveju nebitnih ulica, dolaze na isto mesto, stoje par sekundi, i onda idu negde dalje bez objašnjenja.
Zašto su došle tu? Zašto su išle tim malim ulicama umesto da idu Kneza Miloša i Svetogorskom? Zašto su stale par sekundi dok su bile okružene masom? Kuda su otišli? Ako sve ovo ne deluje kao prevelika slučajnost i namešten scenario da se isprovocira reakcija mase, onda ne znam šta je.

Izvor je dakle snimak N1, od ekipe koja je oko 21:00 bila na uglu Vlajkovićeve i Kosovske. Ako iko ovo čita i može da nabavi snimak, samo nek ga pogleda i videće sav besmisao i nameštenost iza tog događaja. Da dve hitne pomoći, istovremeno, radije idu kroz Kosovsku i Vlajkovićevu, i vrte se u krug ne radeći ništa... Umesto da koriste prirodne pravce i saobraćajnice poput Kneza Miloša, Bulevara/ Dečanske i Svetogorske.

Mogu da se kladim da su provokatori bili tu na toj raskrsnici i čekali trenutak da naprave incident. Pa kad su videli da deo kleči i miruje, onda su odustali. To je ujedno bio i momenat kad je jedan policijski bataljon uz aplauz otišao natrag u Majke Jevrosime.

I zašto skupština, treba OTVORITI i OSLOBODITI RTS!
Za početak..

Treba sve snimati, pogotovo ove db provokatore, i kaciti na posebnu stranu na Facebook, ili Youtube.

#PetiOktobarVajbz

Mislim da nikad nisam ovoliko pandura video na jednom mestu

Ovo nije bio suzavac nego bojni otrov, ovo nisu vise demonstracije nego rat.

Данас се јасније видело деловање провокатора.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=755231#p755231:3njtowkw je napisao(la):
Дошљак » Wed Jul 08, 2020 11:05 pm[/url]":3njtowkw]Данас се јасније видело деловање провокатора.
Oni nemaju mnogo razloga da ih kriju jer drže medije pod kontrolom. Bitno je samo da prikažu haos na televiziji. A baš mi je interesantno čije to strane službe iz regiona spominju? Da nam možda Makedonci ne uzvraćaju :D

A baš mi je interesantno čije to strane službe iz regiona spominju? Da nam možda Makedonci ne uzvraćaju
Kako ko, pa Hrvati, koga bi drugog optužili. :mrgreen: :laugh:

Čak je i danas Prva usna Srbije rekla nešto u tom smislu ''imam indicije i upute da tu ima dejstva i službi iz Hrvatske ali to ću naknadno da proverim i utvrdim''. Puk'o čovek.

A i što kažem na drugoj temi - sve i da nam je neko spolja poslao provokatore, nema teorije da njihovi pripadnici budu brojniji od ovih naših udbaša. Zna se ko ovde već decenijama služi za: probijanje kordona, dilovanje, rušenja, zastrašivanja, doušnike... navijačke horde iz oba Beogradska kluba. Oni s kojima mali Danilo pije pivce u kafićima. :kafa:

Čučko ima malo drugačije viđenje ko je kriv za nerede

c1aa7d827ea14f5de25902b600b18a31.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakav kralj :laugh:

Znači... rešeno je. Đilas više nije vladar i kočničar iz tame. Sad su to Hrvati. :lool:

Ispravka, trenutno su Hrvati.
Inače, avatar Bulbulbuderca je odličan za reakciju na komentar koji je postavio.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=755254#p755254:1vvm7v3w je napisao(la):
Bulbulderac17 » Wed Jul 08, 2020 11:43 pm[/url]":1vvm7v3w]Čučko ima malo drugačije viđenje ko je kriv za nerede

c1aa7d827ea14f5de25902b600b18a31.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Čovek troluje ali majstorski. Nema drugog objašnjenja.

Mislim da bi bilo dobro da priču o protestima prebacimo u temu o izborima pošto se diskusije vode paralelno na dve teme viewtopic.php?p=755258#p755258

Tako da,

Vratimo se temi :wink:

Јутрос испред ковид амбуланте у Земуну (Цара Душана) мања гужва него јуче.

Prisetimo se da kockarnice, kafici i trzni centri i dalje neometano rade.
Da li se tamo kontrolise nosenje maski?

U tržnim centrima da. U kafićima slabo. U klubovima (kafićima koji rade/su radili i napravljeni kao klubovi) - jok.

Pa gde će da ometaju svoje poslovne partnere... I Danilove drugare. :)

Šta li će nam Krizni štab danas pripremiti?

Zatvaranje kafića u 20h i apele na poštovanje mera?

Bolje bi im bilo da angažuju komunalce i da im se da metar u šake (ili štap dužine 1.5m) i da mere rastojanje između stolova u baštama.

Ovi nas i dalje u zdrav mozak. Zatvaraju radnje i TC u Beogradzu od 21h do 06h, a kafići će i dalje moći da rade do 23h. Zabrana okupljanja više od 10 ljudi i vraća se mera da mora da bude jasno istaknuto ispred svake radnje koliko ljudi može da bude max unutra, a to je 1 osoba na 4m2. Od policijskog časa su odustali. Brnabićka kaže da se ne uvodi policijski čas zato što nije uvedeno vanredno stanje, nego vanredna situacija, i da treba da se puste ljudi da se slobodno kreću tamo gde su se ponašali odgovorno i onda je uzela sebe kao primer neodgovornosti i apostrofirala je onu proslavu pobede. Takođe je rekla i da će nas skupo koštati ovi protesti i da nam to uopšte nije bilo potrebno. Mislila je sa zdravstvene tačke. Stevanović je rekao da ne možemo da se ponašamo kao da korona ne postoji za neke.

Evo moj izveštaj korone za danas. Kašljucao sam dugo, oko 20tak dana, ali bile su hladne promene vremena, ja u kratkim rukavima, zatim pijenje studene vode iz frižidera. Kašljanje je bilo uglavnom na promenu položaja (ležanje/ustajanje/pričanje). U subotu ženin otac dobija blagu temp oko 37, ne shvata je nešto ozbiljno, i ona prolazi u nedelju. Ja isto dobijam ali tri dana kasnije u utorak predveče, isto nekako neprimetno. Žena deca ženina mama ništa, sem nekih sitnica koje ne znam dal su vezane za to. Apetit ok. Zbog male temp nisam uzimao andol za spuštanje, to bi uzeo ako pređe 38. Grlo blagi bol pri gutanju, ništa spec, ali vruć čaj umiri kad se iziritira. Ne pijem nikakve lekove, malo više luka u tabletama, bez žvakanja to tripujem da može bude korisno. Dakle za sad kao blaža gripa, jer ja uglavnom na gripe imam oko 2 dana visoke temperature 39 u talasima koje mi andol smanji.

Onaj milogorac vaterpolista, mlad i zdrav covek, koji je bio na ivici zivota i smrti pre 2,3 dana, je pusten kuci. Hoce to tako.

Zemljani jesi li radio neki test ili si se preventivno samoizolovao?

Nisam radio test, nisam video neku svrhu toga, a da, odmah sam se saomoizolovao u sobi od kad sam dobio prvu temperaturu, nisam izlazio iz stana, a maltene ni iz sobe sem ako moram, i onda sa maskom. Tako da nemam 100% dokaze da je kovid ali posto sad to vlada, a ja nikada nisam dobijao temperature ili grip u julu, to su ti simptomi koje opsiju, mislim da je to to. Iskreno, ni ne partim rezimske medije, pa nemam ni pojma oko njihovih testova planova i ostalog koje ne verujem da pomazu, moje je da se samoizolujem i ljudski zastitim druge, i plus da odmaram radi sebe (kad se komsijama rodila beba pre par godina, ja sam cak iz predostroynosti nosio masku u liftu par sedmica, jer znam da i jako mala beba udise taj vazduh, pa dok malo ne ojaca). Mada sam imao te obicaje i kad sam bolestan da treniram, ali sada verujem da se virus tako brze prenosi kroz telo, na srce i to, pa to vise ne radim, cekam da prodje, pa nastavim vezbanje (sad me prekinuo i u nekim drugim mnogo bitnijim stvarima...). Zapravo ja ne znam nikoga ko se testirao a evo zenin cale je prelezao, zatim prvi komsija mi pre neki dan rece da su on i sin prelezali (nisu se testirali ali su naknadno saznali da su sinovljevi drugari sa treninga imali kovid pre njega), zatim komsijama iznad su deca jos u januaru zavrsila u Tirsovoj zbog pluca, takodje moja majka tad januar/februar itd. Dakle, sad verujem da je tu masovno, verovatno mnogo vise nego sto registruju, neki su verovatno preboleli da nisu ni znali kao neki oko mene, tako da mislim da je procenat bas veliki ali da se ne treba plasiti. U krajnem slucaju, bile su price da cemo svi to morati prelezati, pa ako je tako, onda daj da zavrsimo s tim.

Vrh