Nisam radio test, nisam video neku svrhu toga, a da, odmah sam se saomoizolovao u sobi od kad sam dobio prvu temperaturu, nisam izlazio iz stana, a maltene ni iz sobe sem ako moram, i onda sa maskom. Tako da nemam 100% dokaze da je kovid ali posto sad to vlada, a ja nikada nisam dobijao temperature ili grip u julu, to su ti simptomi koje opsiju, mislim da je to to. Iskreno, ni ne partim rezimske medije, pa nemam ni pojma oko njihovih testova planova i ostalog koje ne verujem da pomazu, moje je da se samoizolujem i ljudski zastitim druge, i plus da odmaram radi sebe (kad se komsijama rodila beba pre par godina, ja sam cak iz predostroynosti nosio masku u liftu par sedmica, jer znam da i jako mala beba udise taj vazduh, pa dok malo ne ojaca). Mada sam imao te obicaje i kad sam bolestan da treniram, ali sada verujem da se virus tako brze prenosi kroz telo, na srce i to, pa to vise ne radim, cekam da prodje, pa nastavim vezbanje (sad me prekinuo i u nekim drugim mnogo bitnijim stvarima...). Zapravo ja ne znam nikoga ko se testirao a evo zenin cale je prelezao, zatim prvi komsija mi pre neki dan rece da su on i sin prelezali (nisu se testirali ali su naknadno saznali da su sinovljevi drugari sa treninga imali kovid pre njega), zatim komsijama iznad su deca jos u januaru zavrsila u Tirsovoj zbog pluca, takodje moja majka tad januar/februar itd. Dakle, sad verujem da je tu masovno, verovatno mnogo vise nego sto registruju, neki su verovatno preboleli da nisu ni znali kao neki oko mene, tako da mislim da je procenat bas veliki ali da se ne treba plasiti. U krajnem slucaju, bile su price da cemo svi to morati prelezati, pa ako je tako, onda daj da zavrsimo s tim.