Tikvica » Ned Apr 12, 2020 12:28 pm[/url]":1ijrmf92]Isključio sam se iz ovozemaljskog zivota i pošteno se naspavao.Vreme između spavanja sam iskoristio da završim svu papirologiju sa posla (iznenadih se kad sam našao nešto iz septembra 2019.).TV uglavnom isključen,novine i bljuvotine ni ranije nisam puno trošio,čak sam i ovaj forum smanjio(šala)
.U kući smo očistili svaki pedalj i iz zaborava vratili društvene igre,klinci su na minimumu sa igricama na PS i kompjuteru.
E sad,što se tiče budućnosti i ovog virusa,renesanse i opamećivanja.Mislim da svi vi grdno grešite.Prvo,ovo će proći brže nego što mislite.Već sledeće nedelje će naš peijatelj "kojeg izuzetno cenimo"Kurc ublažiti zabrane,za njim će krenuti i naši nemački prijatelji a onda jedna po jedna i ostale zemlje srednje Evrope.Već početkom maja u većini tih zemalja će biti otvorene prodavnice široke potrošnje a polovinom maja i javne ustanove.Zemlje koje zavise od turizma će već u junu otvoriti granice a u julu će krenuti i putovanja avionom.
Mi ćemo u celoj toj priči da gazimo po tankoj liniji između interesa i predizborne kampanje.Brat Si će nam dati zeleno svetlo,proglasićemo pobedu (naravno jedan od nas će biti junak te pobede) i mi ćemo kao i veći deo Evrope krenuti dalje.Što se tiče ocekivanja da smo iz ovoga nešto naučili,da smo shvatili vrednosti života,drugačiji pogled na svet,sociologija,empatija...sve su to gluposti koje će prosečan Srbin da zaboravi čim mu se vrati "normalan" život..Maske,ograničenja,preventiva će pasti u vodu čim u julu ovaj virus ponovo bude jedan od najsmešnijih na svetu.