Šta je novo?

Energetika

Opušteno, nisu jedini koji nemaju antivirus. Šta više, retko koja državna institucija ima zahvaljujući firmi koja je uletela i izbacila sve krštene firme koje su se bavile tim poslovima unutar institucija.
Tkd nemojte ni da sanjate da su zaposleni održavali bilo šta, to sve radd spoljne firme u ovom slučaju ne rade, a plaćene su.
Ne smem ni da pišem više detalja, ali verovatno je i bolje da živite bez tih inf, duže ćete poživeti.
Biće veselo...
 
Poslednja izmena:
A šta ako je virus iznitra došao da poput požara nekad, sakrije tragove?
Koliko danas vredi EPS, a koliko je vredeo pre desetak godina, recimo?
Možda te brojke objašnjavaju mnogo toga
 
Kazu došao lik predstavio se ko kurir i fleš u računar i cao
 
Па ваљда имају камере? Могу се кладити, да лик има везе са влашћу и продајом ЕПСа за што мање пара...
 

'". . ističe da u budžetu za 2024. godinu nisu predviđena izdvajanja za EPS."
 
Naravno da nisu kada sad izdvajanja idu kraćim putem direktno iz tvog, mog i svačijeg džepa
Struja je, ako nisi znao, poskupela 3 puta za 11 meseci ove godine. Prosečan račun je povećan za 1300 RSD.
Ukupno ima 3,2 miliona brojila, znači svakog meseca je EPS za isti nivo usluge/koštanja zavukao ruku u džep svojih građana za dodatnih 35 miliona €

Najbolje da još dodatno uzimaju iz budžeta, istog tog budžeta koji je zavukao ruku u džep svih nas i pelješi(recimo akcize za gorivo - ako bi poredili sa MKD ista je uvozna cena, ista cena prerade i distribucije a gorivo na pumpama kod nas skuplje 55 din po L)
 
Haknuli braća rusi, podaci se nalaze na ruskom dark webu u prodaji

Pogledajte prilog 184400

Vrlo zanimljivo da nigde ni u jednim vestima nije spomenuto ko je izvrsio hakerski napad na EPS. Jos jedan dokaz da su Srbija i njene sluzbe u potpunosti pod kontrolom ruske sluzbe. Da ne smemo da pisnemo dok njih ne pitamo.
 
1703581381052.png


Ne dramite, sve je pod kontrolom !!!
 
Vrlo zanimljivo da nigde ni u jednim vestima nije spomenuto ko je izvrsio hakerski napad na EPS. Jos jedan dokaz da su Srbija i njene sluzbe u potpunosti pod kontrolom ruske sluzbe. Da ne smemo da pisnemo dok njih ne pitamo.
Sad ce da ti kazu kako paranoises i kako je u Srbiji u sve umesan kristofer hil.
 

'". . ističe da u budžetu za 2024. godinu nisu predviđena izdvajanja za EPS."
Ministarka zaboravila da spomene i istorijsku blokadu EPS-a. Ne radi izdavanje računa, šalter zatvoreni, priključenja takođe trpe, ugovori o radu. Sve je palo.

Tako je i pre koju godinu prošla novosadska Informatika, hakeri upali i kriptovali sve podatke korisnika. Ne daj Bože da ljudima u državnim firmama spomeneš sajberbezbednost, gledaće te kao bolesnika.
 
 
Интересантно решење. Једино што ако је вода мртва тј без риба и живог света онда и нема везе, овако, може да буде проблем што нема сунца.
 
Добро решење за пепелишта и искоришћене јаме.
 
Kažu nema problema za ekosistem, u Portugalu su napravili veliku sunčanu elektranu na nekom veštačkom jezeru. Uključili su tamonje ekologe, ako nešto primete verovatno e pritidnuti alarm
 
Što reče ovaj jedan u komentarima, najviše bi se isplatilo da sve lepo objave jer ko zna kakve se sve malverzacije kriju od javnosti. Evo samo ovaj servis voznog parka što se pominje ovde, sve neke sumanute milionske cifre, a verovatno rade neke sitne popravke i menjaju ulje, a onda masno naplaćuju ko generalku motora.
 
 
Vrh