S
stex_pb
Guest
Šta god da je uzrok ovolikog pada napona potrebno je što pre prijaviti, reklamirati jer napon od 130 V je daleko iznad svih tolerancija, što bi se reklo defekt.
Bravo za odličan upozoravajući članak.Potpuno suprotno predhodnom clanku, realna slika poslovanja sa nasim javnim preduzecima.![]()
Solarni paneli u Srbiji: Đavo je u sitnim slovima – DW – 2. 7. 2022.
Mala solarna elektrana na krovu sopstvene kuće – zvučalo je kao prilika za odličnu uštedu. Ali, porodice koje su u Srbiji pioniri u ovom poduhvatu brzo su shvatile da im je država prećutala sve troškove.m.dw.com
Dragane u načelu podržavam ovakve ideje, ali sam skeptičan u pogledu izvora za biomasu. Ako su to šume, onda sam donekle protiv, jer mislim da i trenutna proizvodnja peleta ima granice. Ustvari nemam podataka pa ne bih ništa zaključivao unapred.![]()
Država finansira izgradnju kotlarnice na biomasu u Novoj Varoši - Očekuje se raspisivanje javne nabavke
Država finansira izgradnju kotlarnice na biomasu u Novoj Varoši - Očekuje se raspisivanje javne nabavkewww.ekapija.com
Toplana je nova, ali je ložač stari!!! Videli smo ove zime šta uradiše sa pribojskom toplanom na biomasu. Zamalo u stečaj da je oteraju za 3 meseca rada.Dragane u načelu podržavam ovakve ideje, ali sam skeptičan u pogledu izvora za biomasu. Ako su to šume, onda sam donekle protiv, jer mislim da i trenutna proizvodnja peleta ima granice. Ustvari nemam podataka pa ne bih ništa zaključivao unapred.