[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=908790#p908790:39kjbknh je napisao(la):Dada011 » Čet Dec 16, 2021 3:03 pm[/url]":39kjbknh]Pozdrav svima. Slala sam danas mail da vidim sta se dešava sa pločicama posto je prvobitno bilo reči o polovini decembra.
Evo odgovora
Da li postoji neka informacija za pločice?
Za sada još uvek ne ali se nadamo vrlo uskoro da ćemo imati finalni izbor.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911291#p911291:2slqn4a6 je napisao(la):Гага » Pet Dec 24, 2021 10:36 pm[/url]":2slqn4a6]Добра и квалитетна најлонска столарија :mrgreen: која се уграђује у овом насељу "Лековита башта". Слике од данас-24.12.2021.
free pic upload
@Икс3м, изгледа да ниси схватио моју малу шалу, с обзиром да сам ставио осмех "мрзеленог".[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911361#p911361:2fa55jh5 je napisao(la):X3m » 25 Дец 2021 09:21 am[/url]":2fa55jh5][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911291#p911291:2fa55jh5 je napisao(la):Гага » Pet Dec 24, 2021 10:36 pm[/url]":2fa55jh5]Добра и квалитетна најлонска столарија :mrgreen: која се уграђује у овом насељу "Лековита башта". Слике од данас-24.12.2021.
Gago, uz svo duzno postovanje najlonskq stolarija je pokazatelj da rade i razmisljaju o kvalitetu radova. Zima je pocela , radi se malterisanje i unutrasnji radovi da li treba da rade na "vetropicini", drugo obisao sam radove u ponedeljak prostorije se greju gde se malterise da ne bi ispucali zidovi i itd. Stolarija se postavlja ali normalno bez stakla da se ne bi polomila i to je tako i normalno.
Neman nameru da kritikujem ali ajde da stavljamo prave informacije koje imaju logike i koje su proverene jer je u unteresu svih nas. Hvala na slikama vidi se da su sa drugog sprata polako presli na treci. Podrzavam kritiku ali mi deluje da u ovom slucaju nije bila. Nadam se da nisam pogresno protumacen i shvacen
Da da razumem , mozda sto ti kazes se ta obloga stavlja posle..Sto se prozora tice, mozda se ta obloga stavlja posle montaze prozora, jer je kutija u ravni je zida?
Ako je kutija roletne od pvc-a, onda je mogao da se upotrebi pvc u boji, tj dezenu drveta. Sigurno ne bi bila sto posto ista nijansa, ali bi manje odudaralo od ove kombinacije boja drveta/bela.
Licno nikada nisam imao drvo/aluminijum prozore, ali ja bih ovo resio tako sto bih samu kutiju prelepio folijom u boji kojom je okrecena soba. Tako bi se kutija utopila u zid, bilo bi cak i bolje nego da je prekrivena drvetom a folije sad mogu da se nabave na svakom cosku i u bilo kojoj boji.
Deka u akciji je strucnjak za stolariju, mozda vidi ovo pa nam objasni kako stvari stoje.
A jel doticna firma New Quest ima bas los kvalitet stolarije ili bas sve zavisi i od njih i od kontrole koju ste pomenuli?Dragi moji forumaši, već sam nešto malo pisao o stolariji na ovoj temi.
U svakom slučaju, reč je o sistemu jedne domaće firme ( pokradena i iskopirana druga domaća firma), a aluminijum se proizvodi u Turskoj. Među lošijim sistemima na tržištu, ali veoma interesantan za investitore i glavne izvođače radova koji vole ili isključivo rade u kompenzaciju, na dođem ti, itd. Samo tako i mogu da plasiraju ovaj sistem na tržište, jer za pare može bolje i lepše da se dobije.
Ovo na slikama je normalna situacija u ovom trenutku dinamike radova. Sa spoljne strane će se preko kutije od roletne ići izolacijom i fasadom.
Sa unutrašnje strane će se tek na kraju, u okviru enterijerskih radova raditi drvene obloge. Kutija se opšiva sa donje strane i vertikale hrastom furniranim medijapanom u istoj boji kao i drvo na samom prozoru. Takođe, trebalo bi da se stavi i podprozorska daska, isto hrastom furniranim medijapanom. To je sve u redu i po pravilu.
Kutija od roletne se ne oblaže do samog kraja, zbog eventualnih radova i podešavanja na samoj roletni. I, rekao bih da su roletne na motor, pa ima podešavanja gornje i donje mrtve tačke.
Samo se nadam da će firma koja proizvodi prozore dati svoj maksimum, jer ih baš i ne bije dobar glas.
U stvari, samo da nadzor odradi svoj posao za koji su plaćeni, i biće valjda dobro.
Pozdrav, deka u akciji