[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=842945#p842945:10n59g05 je napisao(la):
Gorstak89 » Ned Apr 18, 2021 8:53 pm[/url]":10n59g05]Glavno pitanje autonomije je to čime se ti zapravo baviš i kakvi su ti uslovi života.
Ja ovde nemam garažu i ne bih mogao da punim auto kod kuće tako da električni automobili mahom otpadaju. Mada, tamo gde radim postoji utičnica, a mogao bih i u obližnjem tržnom centru za dž da ga dopunjavam ali je to cimanje.
A neko ko stalno putuje svakako nema asnu ni od hibrida koji stvarno ima smisla samo po gradu ni od el auta. Ali recimo ja da sad idem do zlatibora svakako bih negde usputno stao da se osvežim i tih pola sata je dovoljno i da se baterija dopuni, ali da idem svakog dana na zlatibor ubilo bi me u pojam.
Inače, ovih dana poručujem set za elektrifikaciju bicikle, sa trotinetom sam jako zadovoljan ali mali točkovi i bg ulice pogotovu kod mene se ne druže fino tako da ću mog planinca da prepravim da ide na struju (dvoumio sam se između skutera i toga i ovo je prevagnulo)