stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
Да, живи на туђи рачун, као што је и изграђен на туђи рачун. Градили су га својим прстима са бедном механизацијом, не само Београђани, већ велики број Југословена са свих страна од југословенских пара, не београдских....но, то није битно. То је био нови град заједничке државе и то је сасвим нормално. Али градили су га ЈУГОСЛОВЕНИ а НЕ само БЕОГРАЂАНИ. И не само заједничким новцем већ заједничким мукотрпним физичким радом.Feanor":11517wjb je napisao(la):NBG - Ja sam spomenuo NBG posle STF-ove optuzbe da NBG zivi na tudj racun tj da neko radi za NBG... Kada sam ga pitoa kako to on je naravno pcoeo da mi spusta...
И да, сасвим је логично да има најмањи буџет. Па има сву инфраструктуру. Шта ће му већи буџет од осталих. Ја бих рекао да има и превелики буџет, јер то што има најмањи биџет је популистичка изјава, будући да је то потпуно занемарљива цифра. Али признајем да моћно звучи "најмањи буџет" Али је смешно хватати се на то.
Питаш се зашто ти не одговарам аргументима? Па зашто бих, када си потпуно погрешно сконтао критику на рачун Београђана и Београда. Ако то ниси сконтао, како би сконтао било који аргумент?Feanor":11517wjb je napisao(la):Sve su krivi Beogradjani, i za komunizam, i za selidbu fabrika, i za komunisticku ekonomiju, i za raspad SFRJ, i za sankcije, ratove, i to sto je na dve velike reke... Sve je Beograd kriv... I za one koji zaposljavaju stranacke kadrove koje glasa cela Srbija... Samo Beograd i Beogradjani...
Као што је неко већ написао, за све је крив централизовани државни апарат који се налази у Београду. Тај државни апарат воде Београђани. Највећи број тих људи дошли из провинције, тачно је. Али они живе и раде у Београду што их чини Београђанима. Не можемо се оградити од њих јер они јесу постали Београђани. Велики део људи из унутрашњости када пљује по Београђанима пљује по својима који су отишли тамо и праве се луди.
Не видим разлог да се ико од нас осећа прозванима. Ја сам Београђанин од рођења до данас и не осећам се прозваним већ и сам критикујем "Београђане" и "Београд". Изгледа да ћу морати да стављам под наводнике да би неки сконтали шта је објекат критике...