kolombaja » Ned Okt 27, 2019 6:36 pm[/url]":2kvptx5j]Nemam ideju kako bih utvrdio koliko je precizan. Evo linka sa koga sam naručio, ima ih još istih na AliExpress kod drugih prodavaca (model JQ-300):
https://s.click.aliexpress.com/e/2qpDTsQG
Što se tiče načina očitavanja, mora se na telefonu podesiti hotspot sa tačnim nazivom i lozinkom pa se senzor nakači na njega. Skine se aplikacija za android (ima i za iOS) i preko nje se očitavaju vrednosti.
Za mene način očitavanja predstavlja minus jer ne mogu da očitam vrednosti kad nisam kod kuće. Sama aplikacija nije na Google play već je neki bez veze link i to mi je drugi minus za ovaj uređaj - neproveren kineski softver. Treći minus je da uredjaj je može da radi na temperaturi ispod +5C, znači nije za spoljašnju upotrebu.
S druge strane veoma je jeftin pa nisam mnogo ni očekivao. Naručio sam ga jer smo i prošle godine u toku zime imali slične natpise u novinama, pa sam želeo da samostalno probam da utvrdimo koliko je sve to tačno.
Planiram da u toku nedelje uredjaj ponesem na posao (kod Mostara) pa da uporedim očitane vrednosti
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk