MarkoMarkovic 14":fr5e0pwo je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=861559#p861559 je napisao(la):
djorovic » Čet Jul 01, 2021 10:22 am[/url]":fr5e0pwo]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=861501#p861501 je napisao(la):
MareM » Сре Јун 30, 2021 10:28 pm[/url]":fr5e0pwo]Zdravo komsija,
Laik sam po tom pitanju, ali meni je Telekom postavio ruter i povezao signal za TV.
Kako sam primetio nesto su ubacili u razvodnu kutiju, ali nisam siguran sta.
Jos uvek se nisam uselio pa nisam ni obracao paznju, samo sam proverio da li wifi radi.
Посебну драж причи даје да о томе апсолутног појма нема ни армија госпођица/госпођа каје се јављају на инфо линијама свих врста укључујући и "техничку" подршку
Пробаћу сам да установим, него нисам хтео да им чачкам ону кутију пошто су је баш несрећно причврстили и имам утисак да ће да се распадне кад је отворим
Шта они тачно ураде када дође та екипа за активирање пакета?
Донесу STB уређаје за TV које само прикључе на утична места у стану где је већ изведена мрежа или пуштају још нешто од каблова?
Komsija, koliko sam ja ispratio, u razvodnu kutiju iznad vrata je stavljen modem (kutija desno, levo su osiguraci), dok je u dnevnoj sobi samo prikacen njihov box uredjaj. Internet radi dobro, wi fi signal je veoma dobar u celom stanu (testirano i provereno).
Хвала, комшо, истражио сам већ.
Одушевљен сам спремношћу Телекома да заигра “на слепо” и улети клизећим стартом у читав “Ист Сајд”, а да му агенте продаје и читаву техничку подршку чине такви аматери да ми дође да их одувам у ...
Елем, оптички привод је у питању и влакна су доведена до сваког стана, где монтер само накнадно прикључи тај одговарајући конвертор којим се на њега споји каблажа развучена по стану.
Фора је у томе што сам ја очекивао да је са њима могуће на иоле стручнијем нивоу разговарати - али Телеком послује као и ови весели фуш зидари у нашиј згради: “нахрани свиње и ништа не дирај”
За све остало слажем се са тобом. Није све до “Ист Сајда”. Баш као што се по ходницима раздвајају ригипс плоче, тако и цела Србија пуца по шавовима а ми смо колективно набили розе цвикере и трабуњамо о измишљеним друштвеним проблемима док реално тонемо у врло конкретно блато. Нема људи ко да зида, нема ко да нас лечи, да нам децу учи, да нас брани... Све је отишло у Хондурас.
Ја се не буним превише. Верујем да Оља и Сузана дају све од себе да покрпе мањкавости и да не могу жене да роде нормалне мајсторе кад их нема. Она трагедија од приучених носача алата је далеко од шегрта а камоли мајсторима да се зову. Искрено, пружио сам се колико сам широк и нисам ни могао нешто посебно да бирам.
И да додам - то ме не спречава да тврдим да инвеститор, архитекта и извршни грађевинац који је носилац пројекта могу да поједу своје дипломе за доручак ако дају било какву примедбу од оних које смо чули до сада (подземне воде, слегање тла и сл). Не знају посао, шкртаре свесно, извршиоци су им шкарт, а алави су сви у пирамиди. И то је то.
Јбт, јел неко види ону “трулу социјалистичку” грандиозност која ће да стоји сто метара даље и наредних пар стотина година кад ове зграде у најбољем случају буду личиле на Трудбеникове? Да сам имао кеш новца купио бих најоронулији стан у Источној капији и реновирао га, ни трепнуо не бих пролазећи поред свог овог околног циркуса. Једноставно је - колико пара толико и музике. Идемо даље.
Sent from my iPhone using Tapatalk