Ima li novosti? Dokle se stiglo sa radovima?
Od 2400 do 2600 + PDV
Цене као на Новом Београду.
I pogotovo je saobracajno vrlo pozeljna...kako da neПознајем ту локацију. На том месту пре неколико година, није било ничега. Неко брдо, жбуње и можда неке бараке. Сада је тамо тржни центар Авив Парк, који има и своје две стамбене зграде. Затим поред, према Булевару, има доста нових лепих зграда изграђених, тако да та локација постаје све више и више пожељна.
U Živka Davidovića je mnogo zgrada izgrađeno, a i dalje se gradi, plus tu ima dosta jednosmernih ulica, ali mogu ti reći da je ovaj deo grada, odnosno gde je East Side, saobraćajno vrlo dobro povezana. Relativno blizu izlaz na auto put, više autobusa koji vode do centra, pa i drugih delova grada, da ne pričam za tramvaje ako idemo ka vrhu Ustaničke, kolima može da se izbegne gužva ako se ida ka centru, jer nema mostova. Naravno, zavisi ko gde ide, ali ako gledamo ka centru ili auto put, ovo je dosta dobra lokacija.I pogotovo je saobracajno vrlo pozeljna...kako da ne
Ne razumem, jel ovo treba da bude neka prednost? pa ta ulica je vec zagusena, a na putu je da bude ozbiljno kanjonizovana i ugusena po uzoru na Vracar.U Živka Davidovića je mnogo zgrada izgrađeno, a i dalje se gradi
Ni za lamelu D jos nisu podelili kljuceve, probili su rok 10 meseci.Ima li neko informaciju o datumima podele kljuceva za lamelu E?
Pa da, i za lamelu E je probijen rok odavno, sa decembrom ce biti 9 meseci, na mejlove ne odgovaraju vezano za pebnale, izbegavaju svaki kontakt.Postaje veoma zamorno a sve granice profesionalnosti su predjene odavno.Ukoliko za lamelu D nije podeljeno ( koliko sam upucen bilo je planirano za polovinu novembra) onda ce useljenje lamele E biti tek posle nove godine- citaj februar.StrasnoNi za lamelu D jos nisu podelili kljuceve, probili su rok 10 meseci.
Sve je tačno što ste napisali. Uopšte mi nije jasno čemu toliko laganje kad to neće ništa promeniti i izazvaće samo više nervoze. Posle ovoliko pomeranja, ja više ni u februar ne verujem za lamelu E.P
Pa da, i za lamelu E je probijen rok odavno, sa decembrom ce biti 9 meseci, na mejlove ne odgovaraju vezano za pebnale, izbegavaju svaki kontakt.Postaje veoma zamorno a sve granice profesionalnosti su predjene odavno.Ukoliko za lamelu D nije podeljeno ( koliko sam upucen bilo je planirano za polovinu novembra) onda ce useljenje lamele E biti tek posle nove godine- citaj februar.Strasno