[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=848701#p848701:2gkjd1nc je napisao(la):
MarkoMarkovic 14 » Уто Мај 11, 2021 9:42 am[/url]":2gkjd1nc]Komsije, da li neko ima neki novi info, vezano za datum useljenja? Znam da imaju nekih problema sa EPS-om, pa to utice na dodatno pomeranje rokova. Takodje, da li je neko od vas poceo da izvodi neke ozbiljnije radove po stanovima (preuredjenje, promena rasporeda instalacija, itd...)?
Поздрав, комшија!
Немам представу о потенцијалним роковима. Био сам пре неки дан у пролазу, свратио да видим шта има ново и затекао све познате даме на окупу у изложбено-продајном делу.
Неки електрични вод у Живка Давидовића,по њиховим речима, "има прекид на више места". На асфалту се види да је копано, а која је природа тих прекида нисам дубље истраживао.
На питање колико ће све то одложити усељење, оне по навици љубазно слежу раменима.
Што се тиче уласка, ми смо били принуђени да убацујемо нешто од купљених ствари још пре празника и изашли су нам у сусрет.
Није да сам баш срећан што је морало тако, док су радови у току и док они сумњиви типуси из комшилука кибицују шта се дешава, али рачунам да градилиште неко ипак надзире и да од крађе намештаја нико вајде не би имао. Прилаз згради је био могућ преко земљаног дела, кад је суво. Сваки улазак и излазак захтева пријаву неком од надзорника, а ако боравак није све време уз пратњу овлашћеног лица из "Ист сајда" онда треба потписати некакву изјаву и оставити код њих (за сваки улазак).
Тренутно возилом може само из Живка Давидовића да се приђе ламелама јер се доњи део парцеле припрема за наставак радова, но поменуто раскопавање улице због електро водова не дозвољава прилаз оптерећеним возилима и морало би да се истовара на улици и носи до стана. То је баш незгодно, надам се да се ти радови око струје неће одужити.
Важно је напоменути и да је висина гаражног улаза око 2.2м - не очекујте да било какав комби може да приђе лифтовима или унутрашњем степеништу. Нама су момци који раде истовар баш зановетали. Многе фирме одбијају да раде ако није завршена зграда у питању. Пошто нема струје, улазак из гараже је у полумраку. После 17 часова нема никаквог уласка на градилиште.
Рад на инсталацијама је било најбоље организовати раније, у некој фази пре финалних радова. Ми смо, као, нешто предлагали, али су нас искулирали. Мислим да је њихово зезање са мајсторима било баш велико и да су гледали што пре да заврше. Ови који су се у последњим месецима мотали по градилишту ми не уливају ни најмање поверење. Жао ми је што ће код нас бити додатног штемања, али шта сад... само да уђемо више, па ћемо лако.