[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=407147#p407147:n5eiaw46 je napisao(la):
razgradjevinar » Čet Sep 22, 2016 2:57 pm[/url]":n5eiaw46]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=407014#p407014:n5eiaw46 je napisao(la):
Blade » 21 Sep 2016 09:08 pm[/url]":n5eiaw46]
A za ovo sto kazeš za gejeve...Oni ugorazavaju zdrave i normalne ljude. Pošto promovišu nešto što je bolesno i protivprirodno.
na zalost izgubio sam zelju za daljom razmenom misljenja.. u mom sistemu vrednosti promoteri bolesti i protivprirodnosti su pink i hepi televizija npr, informer.. smatram se zdravim i normalnim i ne vidim na koji nacin me ugrozavaju ljudi drugacije seksualne orjentacije od moje.. nemam dete (jos uvek) ali budi uveren da bih bez trunke razmisljanja jednog dana svoje dete na privremeno cuvanje pre poverio nekim homoseksualcima nego muskarcinama poput vucicevica ili mitrovica ili onoga sto suska na hepiju.. ne pre nego iskljucivo, vucicevic bi sa mojim detetom mogao da ostane nasamo samo ako bih ga predhodno prepariao i prekrio carsafom, da ga bebac ni ne gleda ni ne cuje..
Sa televizije dolazi dosta trovanja ljudske psihe i utiče na vecinu, sto se i primecuje. I tu se nas dvojica slazemo. Ne bi dete ni u snu ostavio ni jednima ni drugima, da ti pošteno kazem.
Stanislave,
Naravno da su i ljudi koju uopšte ne žele da imaju decu, bolesni u glavi. Razumem da sačekaš godinu-dve, pa i pet, dok se ne skućiš, rešiš neke probleme, kako bi imao gde da odgajaš decu, pa sačekaš koju godinu, pošto sve to radiš da bi tvoja deca imala sve sto im je potrebno. Ali da ih uopšte neceš...Ne znam, to mi nije baš normalno, sem ako se nisi baš kasno oženio, pa je otkucao biološki sat i šta ćeš, bolje je da bar starost koja ti je ostala provedeš sa nekim, nego do kraja sam ceo zivot.
Pritom , vecina ljudi se trudi da ima bar dvoje dece, da se nastavi prosta reprodukcija i ako se odriču i najosnovnijeg da bi ta deca imala i imali bi još da mogu da finansijski isprate njihovo odrastanje, pošto samo ljubav nije dovoljna. Ali prosto nemaju više čega da se odreknu. Svima koji zive sa prosecnim srpskim primanjima, a imaju troje i vise dece, šta reći, nego svaka čast. To su vrhunski umetnici.
Izvini, ali Boga i monahe porediti u bilo kom smislu sa pripadnicima gej populacije, mislim da je nije primereno, pa ću to zaobići.
A tek ovo o planeti i to kako je opterećena velikim brojem stanovnika, mislim da takođe nije iz ove priče, da budemo pošteni.
Pantografe,
Odakle tebi da su svi ti ljudi koje si naveo imali sklonosti ka istom polu?
bl3y4,
Nisu oni krivi za njihovu bolest, rodili su se tako. Crnje je od svega što oni to nece da prihvate kao bolest i da se leče. Muskarac i zena su stvoreni da imaju sklonosti jedno prema drugom i da podizu potomstvo, to je prirodno. Sve sto je drugacije u tom smislu je neprirodno.Sreća, pa je sada medicina napredovala, pa se po nešto i da vratiti na normalan put. Tipa rode se ljudi kao muskarac, a osećaju se kao zena ili obrnuto. I treba im omogućiti promenu pola, kako bi nastavili normalan zivot, onako kako se osećaju, tj. da se ispravi poremećaj, ako je to vec medicinski moguće. Da se osećaju kao ono što su, a ne kao ono što nisu. Ali ne da budu tranvestiti. Ili da budu muško ili da budu zensko.