Izbori za Gradonačelnika 2004 su bili neposredni, prvi i poslednji put, Bogranović je tesno dobio Vučića u drugom krugu
50,19 prema 48,40
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%98%D0%B7 ... D0%B0_2004.
Ja glas dao Boganoviću, protiv Šeljeljevaca (težak izbor, zaista
)
Elem, pod kojim okolnostima se izbor promenio na delegatski, tj da odbornici, u praksi - koalicije, a ne mi građani, biraju Gradonačelnika?
NIje fer od DS-a da menja pravila kada počne da gubi. Tako se ne neguju demokratske institucije.
..........
Đilas je uradio nekoliko dobrih stvari dok je bio gradonačelnik, za koje znam da se sada neaktivni "jovanovm" ne bi složio
, i sa kojima neće smeti da se hvali...
Ja sam mu zahvalan za proterivanje automobila sa priobalja, za sve što je učinio da se Gazela konačno rekonstruiše, što su uklonjena dva velika "nehigijenska naselja". Za most na Adi, iako sam ubeđen da je rešenje preskupo i pogrešno, sam svestan da bi odlaganje trajalo još mnogo godina, ali to je sve Bogdanovićevo maslo.
Elem, što kažu poslovice: ko je bio gori, sada je doli, ničija nije gorela do zore ... itd itd.
Da od stranke nije napravio cirkus u kojem galami jedan Šapić (Pekić, pa deset mesta pa onda i Đinđić, se okreću u grobu) znao bih na čijoj bih bio strani. Ovako ne vidim razliku između Đilasovog mulja i SNS-a.
I ovde je Vučić u problemu. Zna on da nema sposobne ljude, ali zbog unutarstranačke podrške mora da popusti šljamu da utole grad za plenom i za moći. Šljam će doći na mesto malo manjeg šljama.
Jedni ko ovde dobija je SPS, i da nisam zamalo izgubio glavu 1996 zbog njih, još bih i rekao hvala bogu da se i oni pitaju.
Ali za sve ovo je kriva DS sa svojim izborom kadrova i svojom negativnom selekcijom. Ej - Šapić :roll: