Brate, ja mislim da to ni ovi ne znaju. Projekta nigde kako ce izgledati, ajde dole u Lajkovcu ok, znamo ali tu, Bog sveti zna kako ce njima dunuti to u glavu
Brate, ja mislim da to ni ovi ne znaju. Projekta nigde kako ce izgledati, ajde dole u Lajkovcu ok, znamo ali tu, Bog sveti zna kako ce njima dunuti to u glavu
Ma njima su Pivici i nasipanje za 15 dana dovedeni pred asfalt kada bi se krenulo u ofanzivu. Najvise vremena ce im oduzeti od nadvoznjaka u popuckama do samog spajanja, tu ima dosta posla i problema..Nema dizalice ali ima bagera koji skidaju brdo,nisam se pentrao sa te strane na prugu nepristupačno je.I da rade se i nadvožnjaci posle Divaca generalno na više mesta.I kod Pivića ima neki materijal dovezen verovatno i tu će da krenu sa nasipanjem.(Valjda su isplatili ljude).Bager u Popučkama ne znam šta radi verovatno priprema zemlju za šipove.
Da tako su uradili na uključenju na autoput kod Lajkovca,samo bez kružnog toka.Znaci ovo parce puta nece postojati, ajde da kazem bice extra samo da vec jednom krene sa tim
Pogledajte prilog 153402
Jasno jasnoDa tako su uradili na uključenju na autoput kod Lajkovca,samo bez kružnog toka.
Pogledajte prilog 153409
Ja mislim kad krene vožd Karađorđe auto-put za desetak godinaАли када ће почети да се ради веза од Ибарске магистрале до петље Лајковац,такозвана обилазница око Лајковца???