Da, evo kao što Trialinove slike lepo govore, i ja sam prošao juče i ono gde se radi je: nabijen je kamen na početku za spoj sa autoputem (na Trialinovim slikama) , dizalice i radnici na tom dugačkom mostu kod Slovca rade betonske poslove; dosta je radnika na mostu preko puta visokog kamenoloma, bar jedno 10tak na mostu (gde još na krivini fali otkop brda za trasu); bilo je istovarene zemlje na kosinu trupa autoputa, verovatno za završno prekrivanje kamena zemljom; i tamo kod pwtlje Divci je bilo radnika koji su radili na stubovima mosta autoputa preko lokalnog puta za Mionicu/Divčibare. Za taj mostić će trebati još jedno mesec-dva dana. Radi se i na ostalim betonskim poslovima ostalih mostića autoputa preko seoskih puteva i propusta ispod.
Zaključak, uglavnom se rade betonaki poslovi mostovskih konstrukcija, i za to im treba još koji mesec. Ne računajući most preko sadašnjeg puta u Popučkama koji zbog eksproprijacije nije ni počet. Ostali nasipi poput tog kod Pivića, mogu se natrpaju za 10 dana kad završe eksproprijaciju. Najveći problem je po meni zaostatak tog mosta u Popučkama.
Inače, prošao sam i putem za Divčibare i ceo uspon je fino urađen, put deluje za nijansu širi, ali neće se dobiti nešto u uštedi vremena jwr su krivine iste.