Није тачно . Сада иѕз центра лазаревца до уласка на АП треба тачно 15 минута, до Орловаче треба минимум 38 минута,а врло често и више. Када би била обилазница око Лајковца, то би било много брже + директна веза са Брзим тракама за Ваљево...Neće ljudima iz Lazarevca mnogo značiti taj krak Lajkovac - ibarska. Dok se dodje do petlje Lajkovac za isto vreme si na pola puta do petlje Orlovača
Ono što će značiti jeste petlja u Donjem Lajkovcu jer će se pre ulaziti na autoput u smeru ka Čačku
Kada i ako jednog dana zaista završe Vožd Karadjordje od Slavije do petlje Trbušnica će biti oko 95km pa računam da bi se sa nekom maksimalno dozvoljenom brzinom preko Malog Požarevca do Lazarevca moglo stići za oko 70 minuta što će mnogima promeniti pogled na Lazarevac samo sa neke nove neočekivane strane.Već 3 godine idem svaki dan na relaciji Lazarevac (iz centra od opštine) do Novog Beograda(kružni tok kod Lidla u bloku 61) i probao sam sve moguće puteve i razlika je +- 5 minuta (uglavnom 50 minuta je prosek) i mislim da mi obilaznica oko Lajkovca skratila taj put još nekih 5 minuta maksimalno,tako da bi to onda bila najbrža ruta.
Не верујем да би икоме та траса била занимљива. Много је више километара а и времена.....не вреди, Лазаревац остаде неко слепо црево и то је тако...Да бар ураде по 2 траке од Метроа до Пинка на Жаркову ,и то би бар мало значило....Kada i ako jednog dana zaista završe Vožd Karadjordje od Slavije do petlje Trbušnica će biti oko 95km pa računam da bi se sa nekom maksimalno dozvoljenom brzinom preko Malog Požarevca do Lazarevca moglo stići za oko 70 minuta što će mnogima promeniti pogled na Lazarevac samo sa neke nove neočekivane strane.
Ja se nadam najavljenom proširenju ibarske magistrale,koliko sam razumeo biće od orlovače do 4 vetra .Не верујем да би икоме та траса била занимљива. Много је више километара а и времена.....не вреди, Лазаревац остаде неко слепо црево и то је тако...Да бар ураде по 2 траке од Метроа до Пинка на Жаркову ,и то би бар мало значило....
Волео бих ,али мислим да је немогуће на тој деоници. једноставно у Мељаку нема места ( и Вранић је упитан ) ,јер су уз саму магистралу отворили милион продавница и свашта нешто , и има милион дивљих улаза на пут што не би смело.Ja se nadam najavljenom proširenju ibarske magistrale,koliko sam razumeo biće od orlovače do 4 vetra .
Napisao sam tako nesto slicno pre par postova, ovo ako zavrse do kraja god..¿¿ Uzas od svega, nit manje deonice nit jednostavnije, ravno sve, nema ni M od muke, katastrofa, uzaaasnajveći smor za praćenje od svih gradilišta autoputeva...
ni manjeg projekta ni većeg šabanluka...