Earthmoving se razocarao vise ne komentarise temu
A sta da kazem brate kad bas sporo rade. Prolazio sam pre par dana, ok, oni nadvoznjaci sto se vide s puta su pri kraju, najduzi most je valjda spojen pa nije bilo radnika, donose ploce diljem nasipa brzog puta da poplocavaju kosinu nasipa, ne sumnjam da rade spajanje sa novim kruznim tokom gde je zatvorena petlja Lajkovac... ali ono najvaznije: Popucke, Pivici i spoj sa duplim takama stoji u mestu. Vucic sad rece da ce biti pusteno pocetkom iduce godine, tako da cu do tada ici iz Kamenice za Bg preko Uba kuda mi je krace, a slabije preko Valjeva i Lajkovca. Ono sto mozda moze biti pozitivno je da budu asfaltirani neki lokalni raspali putevi.Earthmoving se razocarao vise ne komentarise temu
Koliko se secam na pocetku 1 kod da kazemo krivineGde beše treba da bude spoj sa duplim trakama, na 1, ili na njihovom početku 2?
DesetakTuda ima manje objekata za eksproprijaciju i rušenje, možda 3-4
Al i kad urade daleko je KamenicaDa, ima više sa tim južnim i severnim krakom od kružnog toka.
Evo to zuto sto sam obelezio je za rusenje otprilike a neke kuce su vec napustene slikao sam ja to i postavio ovde odavno.Problem je sto izgleda jos traju sporovi kao sa onom za nadvoznjak u Popuckama.Tuda ima manje objekata za eksproprijaciju i rušenje, možda 3-4