Ne znam zašto bi se pobogu stavljala rasveta...čisto bacanje para a koji je efekat? Sve je već daleko svetlosno zagadjeno...ajmo još više. Inače...jedna Nemačka nema ni jedan stub javne rasvete na autoputevima...takodje i Madjarska i jos nekoliko zemalja.
Jbg brate, kad pogledas zalosnu Belgiju koja ima uzas od puteva a 90% je sve osvetljeno, NL malo manje, necu pominjati navedene zemlje, ne zanimaju me tacno da gori zemlja. Pre neki dan sam dosao iz belog sveta i most Beska je osvetljen, u pomenutim zemljama too neces videti, bez obzira koliko im se klanjali za njihovu industrijsku moc oni su za mene sto se tice saobracaja milionima god iza pola zemalja, dzabe im 4 trake u jednom smeru i no limit na ap, kada pada kisa ne vidis dalje od 50m jer je sve to zalosno... Sad da li ti se vise i lepse voziti po mraku kada pada kisa ili osvetljenoj trasi, petlji i mostu ok... Svako ima svoje neke mane... Od Vrcina je osvetljeno skoro do Pazove ceo ap tj obilaznica oko Bg. U Nemackoj koju previse volite i cenite, svaka petlja nema sijalicu, retko gde ce te videti i lampu u blizini petlja, sem ako je pumpa, hof ili neki motel... Mogao bih do sutra o putevima po evropi konstantno sam tamo vise nego ovde, ali ocigledno je vama sve rasipanje i bacanje para. Italija jedna nalik nasem mentalitetu zemlja ima sve skoro osvetljeno sto pomenuh, At, D, Pl, F, Hu, Swiss naravno isto gde njih Boze da zaboravim... Toliko o tome, e sad ti zamisli iskljucis se u Lajkovcu i sve sija do Va, stvarno zalosno i jadno, u pravu si... Cao pozz vozi