Šta je novo?

Državni put Ib reda br. 27: Loznica-Valjevo–Lazarevac (za sada Iverak–Lajkovac)

Bilo je mnogo boljih rešenja, ali mislim da su izabrali najgore. Nije mi jasno zašto se ljudi ne slože i ne pišu peticiju da se promeni trasa.

Što reče Valjevac, stigli su do pruge, sa druge strane jos ne prelaze. Ali sa druge strane izmedju Slovca i Va Loznice i dalje stoje gde i pre. Ovo sto su trasirali, deluje da su najvecim delom vec kamen ugradili, to je ovde extra brzo islo. Kod petlje Lajkovac deluje da Kinezi montiraju betonsku bazu, ne znam da li se to cekalo za gradnju mostova. Znaci jos eksproprijacija na preostalih 1-2km i mostovi je kljucno za zavrsetak.

Evo i dokaz za ono sto smo pricali, trasiranje stiglo do pruge i puta , koji bi sad trebao da predje sa druge strane i u polukgugu se sa severne strane malo zapadnije ulije u postojeće šire trake pred Valjevom.

Prilozi

• 2021_06_18_16_28_25_Sentinel_Playground_Sentinel_Hub_Google_Chrome.jpg
    2021_06_18_16_28_25_Sentinel_Playground_Sentinel_Hub_Google_Chrome.jpg
    139,2 KB · Pregleda: 1.250
Na Slovcu su krenuli preko Kolubare udaraju sipove

Prilozi

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    404,5 KB · Pregleda: 1.226
Sa te strane jes da je trasiranje stopirano ali se tu oko reke dosta radi, što se manje vidi sa satelita a više sa puta.

Imam prijateljicu koja radi u skoli prekoputa gde je trasa stala i ona rece da je bio neki problem oko eksproprijacije i da je zavrsen, ali od tada prodje nedelju-dve a ja i ne vidim baš da je rešen... U svakom slučaju bar je kamenjene dobro nasuto do mesta gde je stalo pa kad nastave zatrpavanje ce ici brzo.

Meni drugar koji radi u opštini reče da tu gde je stala u Popučkama, moraće da sačeka neko vreme, jer ti ljudi nisu pristali na ponude.

Eto tu gde je stala da nije pruge mogao bi se staviti semafor i svi zadovoljni..

Koliko volim da vidim sve pamet suva na ovom forumu, svi sve znaju, i sto se stoji i kako treba da se menja trasa itd itd.. napisah opet se ponavljam, plan trase je uradjen 2010!!!!!!!, Znaci svi ti mestani od tada su upoznati sa planom neko mozda kasnije neko pre, znaci nije nacrtano prosle god, i tada odmah doterane masine i pocelo sa radom, ne budite vise smesni molim vas!!
Sto se tice Veselinovca i toga sto stoji, to je kanal, ne korito Kolubare i ceka se par dana lepih da se kanal koliko toliko presusi, ide sa vecim kamenom zatrpavanje i nastavak nasipanja nekih 400m do dela koji je vec uradjen iz Lajkovca.
Ja se stvarno izvinjavam na grubim nekim izjavama mojim ali za dve god 95% ovde prisutnih ce reci, covece koliko je lepo uradjeno i koliko je lakse sada do Milosa Velikog stici... Pozdrav i bez ljutnje...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858852#p858852:2dew5cly je napisao(la):
Slucajni prolaznik » Sub Jun 19, 2021 5:10 am[/url]":2dew5cly]Koliko volim da vidim sve pamet suva na ovom forumu, svi sve znaju, i sto se stoji i kako treba da se menja trasa itd itd.. napisah opet se ponavljam, plan trase je uradjen 2010!!!!!!!, Znaci svi ti mestani od tada su upoznati sa planom neko mozda kasnije neko pre, znaci nije nacrtano prosle god, i tada odmah doterane masine i pocelo sa radom, ne budite vise smesni molim vas!!
Sto se tice Veselinovca i toga sto stoji, to je kanal, ne korito Kolubare i ceka se par dana lepih da se kanal koliko toliko presusi, ide sa vecim kamenom zatrpavanje i nastavak nasipanja nekih 400m do dela koji je vec uradjen iz Lajkovca.
Ja se stvarno izvinjavam na grubim nekim izjavama mojim ali za dve god 95% ovde prisutnih ce reci, covece koliko je lepo uradjeno i koliko je lakse sada do Milosa Velikog stici... Pozdrav i bez ljutnje...
Brate, nisi u pravu..drugar sa kojim sam odrastao, svaki dan smo zajedno, radi u opštini, on je baš i pozivao ljude da ih obavesti kada će im put proći kroz kuće. Koliko me sećanje služi to je bilo negde decembra prošle godine. A i to je nebitna stvar. Da je ovo ozbiljna država oni su već odavno trebali da budu isplaćeni i iseljeni, a ne da im put dodje na 20 m od kuća, bez nerešene eksproprijacije. Tako da, ako hoćeš da pišeš nešto, piši samo istinu. Pozdrav

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858855#p858855:314pvohk je napisao(la):
Slucajni prolaznik » Sub Jun 19, 2021 7:12 am[/url]":314pvohk]Koji format slike je ovde podrziv, da vam okacim par slika
Probaj 999x999 ili manje

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858855#p858855:12g013dj je napisao(la):
Slucajni prolaznik » 19 Jun 2021 07:12 am[/url]":12g013dj]Koji format slike je ovde podrziv, da vam okacim par slika

Moze do 1 mb

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858857#p858857:2iyfd382 je napisao(la):
ValjevacVA » Sub Jun 19, 2021 6:22 am[/url]":2iyfd382]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858852#p858852:2iyfd382 je napisao(la):
Slucajni prolaznik » Sub Jun 19, 2021 5:10 am[/url]":2iyfd382]Koliko volim da vidim sve pamet suva na ovom forumu, svi sve znaju, i sto se stoji i kako treba da se menja trasa itd itd.. napisah opet se ponavljam, plan trase je uradjen 2010!!!!!!!, Znaci svi ti mestani od tada su upoznati sa planom neko mozda kasnije neko pre, znaci nije nacrtano prosle god, i tada odmah doterane masine i pocelo sa radom, ne budite vise smesni molim vas!!
Brate, nisi u pravu..drugar sa kojim sam odrastao, svaki dan smo zajedno, radi u opštini, on je baš i pozivao ljude da ih obavesti kada će im put proći kroz kuće. Koliko me sećanje služi to je bilo negde decembra prošle godine. A i to je nebitna stvar. Da je ovo ozbiljna država oni su već odavno trebali da budu isplaćeni i iseljeni, a ne da im put dodje na 20 m od kuća, bez nerešene eksproprijacije. Tako da, ako hoćeš da pišeš nešto, piši samo istinu. Pozdrav
Druze, zaista vise necu ponavljati, ja pojma nemam o eksproprijaciji sta je, gde je, kako je u Popuckama! Znaci za Popucke pricam, da je nacrt koji je jutros stajao ispred mene u 7 kada sam poceo sa radom donet, napisan, nacrtan, otkucan kako god, 2010!!!! Kada su Vas popucance obavestili, zali se tvom drugu koji verovatno iz hladne i prijatne kancelarije zna bolje nego od nas na samoj trasi. U ostalom, nisam kazem ti zaduzen za taj deo posla niti me zanima kako ce biti reseno i da li ce u opste biti reseno! Voleo bih da uzmete po milion svako domacinstvo svakako, i da budete zadovoljni, od srca i najiskrenije to kazem, ali znam i regulu, i zakon, i clan i stav, i znam kako to ide u ovoj zalosnoj i napacenoj zemlji!! To sto je doslo na 20m od vase kuce kako kazes, nemoj da te plasi u opste. Oni su dotle dobili zeleno svetlo i rade dotle, dalje nece sigurno ici bez daljeg odobravanja. Ne sme jednostavno. Tako da se ne sekirajte u Popuckama, sve dok se ne resi papiroloski nece uci masinama, to sto je onda uslo, to je bilo verovatno malo medijski da se napumpa ali ne smeju, generalno NE SMEJU!!!

Čekaj, pa šta ako je put nacrtan 2010. i ako su ljudi znali?
Šta je trebalo da urade: da se odmah spakuju i kažu: "Izvolite, rušite i pravite put!"?
Ključ svega je pravična i vlagovremena nadoknada za domaćinstva i imanja. Uvwk je lakše sa zemljom, nego sa kućama, a to mislim da neko nije shvatio.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858879#p858879:upgi8189 je napisao(la):
Slucajni prolaznik » Sub Jun 19, 2021 8:41 am[/url]":upgi8189]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858857#p858857:upgi8189 je napisao(la):
ValjevacVA » Sub Jun 19, 2021 6:22 am[/url]":upgi8189]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858852#p858852:upgi8189 je napisao(la):
Slucajni prolaznik » Sub Jun 19, 2021 5:10 am[/url]":upgi8189]Koliko volim da vidim sve pamet suva na ovom forumu, svi sve znaju, i sto se stoji i kako treba da se menja trasa itd itd.. napisah opet se ponavljam, plan trase je uradjen 2010!!!!!!!, Znaci svi ti mestani od tada su upoznati sa planom neko mozda kasnije neko pre, znaci nije nacrtano prosle god, i tada odmah doterane masine i pocelo sa radom, ne budite vise smesni molim vas!!
Druze, zaista vise necu ponavljati, ja pojma nemam o eksproprijaciji sta je, gde je, kako je u Popuckama! Znaci za Popucke pricam, da je nacrt koji je jutros stajao ispred mene u 7 kada sam poceo sa radom donet, napisan, nacrtan, otkucan kako god, 2010!!!! Kada su Vas popucance obavestili, zali se tvom drugu koji verovatno iz hladne i prijatne kancelarije zna bolje nego od nas na samoj trasi. U ostalom, nisam kazem ti zaduzen za taj deo posla niti me zanima kako ce biti reseno i da li ce u opste biti reseno! Voleo bih da uzmete po milion svako domacinstvo svakako, i da budete zadovoljni, od srca i najiskrenije to kazem, ali znam i regulu, i zakon, i clan i stav, i znam kako to ide u ovoj zalosnoj i napacenoj zemlji!! To sto je doslo na 20m od vase kuce kako kazes, nemoj da te plasi u opste. Oni su dotle dobili zeleno svetlo i rade dotle, dalje nece sigurno ici bez daljeg odobravanja. Ne sme jednostavno. Tako da se ne sekirajte u Popuckama, sve dok se ne resi papiroloski nece uci masinama, to sto je onda uslo, to je bilo verovatno malo medijski da se napumpa ali ne smeju, generalno NE SMEJU!!!
Nemam ja veze sa tim ljudima u Popučkama, samo slučajno poznajem neke ljude, pa znam šta se dešava po gradu.

Буквално су упали људима у плац без најаве и каубојски на препад.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=858895#p858895:2ox3iaqd je napisao(la):
Дошљак » 19 Jun 2021 12:07 pm[/url]":2ox3iaqd]Буквално су упали људима у плац без најаве и каубојски на препад.

Pa i ti si kauboj Django :mrgreen:

Vrh