Earthmoving
Expert
Ti meni tvrdiš da je moje znanje ovog pravca "sa tastature", a svi koji duže prate Forum znaju da sam bar 20 puta snimio taj pravac po blatu, makadamu, asfaltu, zimi, kiši, letu... od Surčina pa sve do Lajkovca i Slovca, što slikama, što dronom, što kamerom, dakle znam svaku njivu i sokak okolo sa terena , a ne sa tastature kako ti, Lažov, tvrdiš. Ti tada nisi imao pojma ni gde prolazi autoput, ti koji si sad najpametniji jer "svake sedmice ideš preko Divaca", i dok ti nisi imao pojma, ja sam snimio najstariji snimak ovog pravca, pa mi ti nađi ako ima stariji od ovoga: https://www.youtube.com/watch?v=yBgHjF5a9PA Da ponovim još jednom na tvoje tvrdnje da je moje znanje "sa tastature" da si ti LAŽOV.
Možemo pričamo da li će se stizati za ovoliko ili onoliko minuta, ali za ovo gore si čist lažov. Pokušao sam na kulturan i matematički način da pokažem svoju tvrdnju, ali sa nekim ljudima ne vredi fino.
Možemo pričamo da li će se stizati za ovoliko ili onoliko minuta, ali za ovo gore si čist lažov. Pokušao sam na kulturan i matematički način da pokažem svoju tvrdnju, ali sa nekim ljudima ne vredi fino.