Utefterite, od Beograda do Loznice pre kraja 2024. godine, tj. u septembru 2024. godine.
Miniraju i kopačem onim bušeZar Laz i Munjino brdo rade krticom?
Prošao sam u nedelju putem od Prnjavora do Badovinaca. U ataru izmedju je izgradjeno naselje Azvirt i nakon nekih 100 metara asfaltiran, verovatno pristupni put, koga ranije nije bilo. Tim putem je išao veliki kamion koji vozi materijal.Da li neko zna gde je počela gradnja brze saobraćajnice Šabac-Loznica?
Tražio sam ali nisam uspeo da nađem.
Počele su pripreme za gradnju petlje u Sr. Kamenici,kao i pripreme za krčenje putnog pojasa oko puta između ulaza u Paragovo i buduće petlje. Ono brdo šljunka i kamena kod petlje Ruma još uvek stoji, kod Hrtkovaca rade nasipanje trase,koliko sam mogao da vidim,prolazi blizu kuća na istočnoj strani sela,petlja između Hrtkovaca i Platičeva skromno napreduje,ali ipak,poprima obrise petlje, uključenje iz pravca Platičeva je nasipano kamenom,isključenje iz pravca novog mosta,takođe se nasipa, stubovi za nadvožnjak na poljskom putu još nisu betonirani.
Neuobičajeno si optimističan pred izbore za ove denivelacijeA kolko bi trebalo bude tih kružnih tokova na tih 50tak km? I ako ih bude, ne verujem će ostanu kao večna rešenja, verovatno će posle 5-10 godina se denivelišu.