Ok, Kinezi daju kredit jer nema ko drugi daje tolko puno para, svi su u poluraspadu, ali s obzirom da je u Evropi, zašto onda ne u evrima nego u dolarima. Kinezi imaju viškove i evra i dolara, evro je stabilna valuta kolko i dolar, a Amerika je par hiljada km dalje, pa ako već mi treba vraćamo te kredite, valjda bi bilo pristojno da to u nekoj vesti objasne. Što se mene tiče, ja mogu im plaćam putarinu i eventualno vraćam dinare, a dolare i evre ne znam kako ćete im vratite (možda ćete posle neke revolucije sva zaduženja prebacite na Vučićevce da se od imovine njih i njihovih porodica, kao i njihovog robovskog rada nazad tamo u Kini njihovo zaduženje vraća), posebno što Srbija ima trgovinski deficit, a ne suficit da ima viškove tih valuta. Možda obostrano prihvatljivije rešenje po meni bi bilo da se Kinezima dozvoli iskopaju zlata u vrednosti kredita za autoputeve (i svojih troškova eksploatacije naravno), čist račun duga ljubav. Ovo da uzimaju i zlato i naplaćuju kredite mi deluje lošija opcija za nas.