Od petlje kod Prnjavora pa do petlje kod Lozničkog Polja ima 21km, tako da ne bi bilo loše da između bude još neko uključenjeOd Novog Sela do ukljucenja ima punih 5 km ... mislis da treba jos jedno?
1600m sve ukupno u obe cevi? Znaci 800 po cevi?Ево каже влогзила да је пробијено 1600м
Биће за пар дана постепено.Kad će na gugl maps
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Meni i dalje nije jasno zašto nastavak ka Pavlovića mostu nije projektovan od M. Prnjavora... Ništa se specijalno ne gubi, a ne troše se tolike pare, a i taj prelaz se približava i Loznici..Pogledajte prilog 176546
Da li ovo znači da od Mačvanskog Prnjavora pa do GP Trbušnice, neće biti nikakvog isključenja za Novo Selo, Lešnicu, Lipnički Šor itd?
Malo li malo vise konretnih podataka, kakav nastavak, za koliko km ili minuta se taj gp priblizava Loznici, i te ne velike pare, koliko je to u milionima?Meni i dalje nije jasno zašto nastavak ka Pavlovića mostu nije projektovan od M. Prnjavora... Ništa se specijalno ne gubi, a ne troše se tolike pare, a i taj prelaz se približava i Loznici..
ajmeeeeMalo li malo vise konretnih podataka, kakav nastavak, za koliko km ili minuta se taj gp priblizava Loznici, i te ne velike pare, koliko je to u milionima?
PS
Loznicanima jedino u zivotu fali da stignu 5 min brze do Pavlovica.
Iz pticije perspektive se jasno vidi da Loznicani ne koriste Pavlovica most.ajmeeee
izračunaj sam, vidi se iz ptičije perspektive
uostalom, za mene dovoljno što se više vrhunske obradive zemlje uništava za vek i jače
Сад по логици наших комшија Хрвата, ми би требало да уклонимо све ознаке за Загреб пре петље Рума, тек од румске петље да се појављују, као код њих од Среданца.18:00h bi trebalo da se otvori za saobracaj, video veceras
Samo da konstatujemo da je kašnjenje skoro godinu dana. Neka ostane zapisano"AP Ruma-Šabac, zajedno sa velikim i modernim mostom preko Save, biće završen
za tri godine, a brza saobraćajnica na deonici Šabac-Loznica pre kraja 2023. godine.. ."
https://www.blic.rs/biznis/vesti/potpis ... ne/tesnw7e
11 po 11 do Sarajeva i nakupi se 1h za par godina
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Koliko si platio putarinu?
170 dinKoliko si platio putarinu?
Sabac Simanovci?170 din