starchaser
Beginner
- Učlanjen(a)
- 13.02.2017.
- Pohvaljen
- 233
U koliko sati će biti otvoren auto put?
Ima ih tamo još. Taj tvoj je na nizbrdici, a ovaj moj dole, iz pravca Kolovrata, sakriven u granju.Evo samo da potvrdim da @branik uvek govori cinjenice. Druga je stvar azurnost nadleznih. A sad posle toliko vremena I ja navijam za to da taj odnosno ti, posto ih ima dva sa dve razlicite strane na istoj raskrsnici, ostanu tu trajno. Da pokazujem unucima kako je to bilo kad je deda bio mlad...
/rovih po arhivipa nadjoh/
Pogledajte prilog 176261
Od Šapca do Šida ili Beograda nema medjurampe...Videćemo kako će to biti realizovano jer ovo nije izdvojena deonica već deo autoputa Šid-Šimanovci... Verovatno će saopštiti u toku dana.
A koliko košta putarina Šabac - Šimanovci? Nema na sajtu.
Vrlo lako, kartice uzete u Klenku i Hrtkovcima sistem ce da prepoznaje kao da su uzete u Rumi, tako da ce Klenak Ruma biti 0 din, a a Klenak Simanovci ce obracunavati isto kao i Ruma Simanovci.Upravo sam ovo hteo da pitam... Kako dž kada nema medjurampe??
Izgleda da se ego bez kontrole opet izleteo, a niko ne sme da mu kaže da smanji doživljaj?
Po tom principu, cena putarine od Šapca će biti 170-200 dinara.Vrlo lako, kartice uzete u Klenku i Hrtkovcima sistem ce da prepoznaje kao da su uzete u Rumi, tako da ce Klenak Ruma biti 0 din, a a Klenak Simanovci ce obracunavati isto kao i Ruma Simanovci.
Na sajtu P Srbije pise 270, ali ako je besplatno do Ng, onda bi trebalo da bude 170. AKo bude drugacije, onda nije besplatno.A koliko košta putarina Šabac - Šimanovci? Nema na sajtu.
Od 18:00U koliko sati će biti otvoren auto put?
Od Novog Sela do ukljucenja ima punih 5 km ... mislis da treba jos jedno?Pogledajte prilog 176546
Da li ovo znači da od Mačvanskog Prnjavora pa do GP Trbušnice, neće biti nikakvog isključenja za Novo Selo, Lešnicu, Lipnički Šor itd?
Kad će na gugl mapsOd 18:00