Šta je novo?

Državni put IB, deonica: Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica

Evo samo da potvrdim da @branik uvek govori cinjenice. Druga je stvar azurnost nadleznih. A sad posle toliko vremena I ja navijam za to da taj odnosno ti, posto ih ima dva sa dve razlicite strane na istoj raskrsnici, ostanu tu trajno. Da pokazujem unucima kako je to bilo kad je deda bio mlad...
/rovih po arhivipa nadjoh/
Pogledajte prilog 176261
Ima ih tamo još. Taj tvoj je na nizbrdici, a ovaj moj dole, iz pravca Kolovrata, sakriven u granju.
A kas od Velikog dobiješ pohvalu, prija. Hvala!
Screenshot_20231014-104000_Viber.jpg
 
Гледам обилазни сад на мапи, црвени се око свих семафора на обилазном, али и код петље за најновији мост (мени ово никада неће бити нови мост пошто је нови мост друсмки мост у Шапцу, а стари је железнички 😁 )
 
Новинарка РТС из Шапца пита Вучића за пут Шабац-Сремска Митровица а он окреће причу на пут до Текериша и како је Лозница одрадила свој део а Шабац није и искулира скроз за пут до Митровице :ROFLMAO:
 
Na semaforu kod Kapitola zeleno svetlo kada se ide od novog mosta traje par sekundi samo, jedva 3-4 vozila uspeju da prođu i onda se čeka bar dva minuta. Kolaps u najavi.
 
Па оно, до силаска са моста можда и буде 40, али од аеродрома.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: sev
То и јесте неко реално време, ко је ишао преко Никинаца и Шимановаца.
 
Upravo sam ovo hteo da pitam... Kako dž kada nema medjurampe??

Izgleda da se ego bez kontrole opet izleteo, a niko ne sme da mu kaže da smanji doživljaj?
 
Ako je starim putem do naplatne rampe Ruma bilo potrebno 30 minuta okvirno, tvrditi da nova deonica skraćuje putovanje za 50 minuta je neviđena obmana.
 
Lozničani će imati znatne uštede u vremenu, posebno kada se završi put do Loznice. Šapčani minimalne do nulte uštede u vremenu, jedino što je neosporno da je daleko bolje voziti se autoputem, nego opterećenom magistralom.
 
Upravo sam ovo hteo da pitam... Kako dž kada nema medjurampe??

Izgleda da se ego bez kontrole opet izleteo, a niko ne sme da mu kaže da smanji doživljaj?
Vrlo lako, kartice uzete u Klenku i Hrtkovcima sistem ce da prepoznaje kao da su uzete u Rumi, tako da ce Klenak Ruma biti 0 din, a a Klenak Simanovci ce obracunavati isto kao i Ruma Simanovci.
 
Da li su pominjali kada će biti gotova deonica Ruma NS? I da li neko zna kada je to otprilike planirano? 😊
 
Vrh