Pitanje je bilo zasto ne urade odmah po planu sa denivelisanom raskrsnicom, kruznim tokom i nastavkom brzog puta. Posle samo nastave brzi put kad ga budu radili. Ovako prave privremeni kruzni tok kao resenje a posle ce sve to rusiti.Pa od nove naplatne rampe ka rumi i NS je brzi put tako da je verovatno da će tu biti kružni tok kao veza sa običnim putem pre autoputa i rampe
E Milaki,prvo smo pisali da su hteli privremenu rampu da prave pa se posle odustalo jer je rok ako se zatvori bio obećan kao 1 Septembar pa ajde povikase svi bitni činioci neka bolje bude tako,brže će se uraditi a i privrednici iz Rume nekako prihvatiše a ti nas iznenadi sada.
Od Novog Sada do Bijeljine treba preko Bosne 5h20min (izvor Google Maps) za 315km i to sa uradjenom obilaznicom oko Brčkog i autoputem Doboj - Banja Luka.
Bio je lapsus, mislio sam na Novi Sad - Banja Luka.
Pazi da ne napravis lapsus na navigaciji, da ne zavrsis u Trebinju.
Jesam ja jedini koji nije shvatio da je petlja Ruma zatvorena ili samo nisam našao ulaz na autoput?
Kako god, signalizacija je blago očajna. Umesto ka Batrovcima završio sam ka Šapcu, pa onda nazad ka Rumi pa kroz Voganj ka Sremskoj Mitrovici.
Cela trasa je ugovorena. Bilo bi iznenadjenje da krenu u naredne dve godine sa radovima.Ima li neko više informacija o tunelu "širine" u Petrovaradinu? Da li će daj deo biti rađen sada ili to još nije ugovoreno?
Ево мало слика са места где ће бити прва петља брзог пута по преласку преко Саве.
Pogledajte prilog 169504
Pogledajte prilog 169505
Pogledajte prilog 169506
Pogledajte prilog 169508
Надвожњак ће прелазити преко брзог пута.
Pogledajte prilog 169509
Овде у даљини можете видети мост преко Саве.
Pogledajte prilog 169510
Sinoć sam pogledao prilog o brzoj saobraćajnici Šabac Loznica u Nacionalnom dnevniku PinkTV. Kažu da će dogodine biti gotova saobraćajnica i da se intenzivno radi na nekih 35km od 55km - veći deo je vec gotov u Loznici. Takodje navode da će se do kraja septembra ove godine otvoriti Ru-Ša.
Ono što je meni zapalo za oko je to što su na autoputu Ruma-Šabac postavili znakove. Vidim da ce brza saobraćajnica imati oznaku M3, ali za autoput nisam siguran da li je A8 ili A6. Nažalost ne mogu da vratim snimak a fotografija je lošeg kvaliteta jer sam slikao TV.
Jel se zna onda šta je A6 i A7?A8 je oznaka autoputa.